viktorka_od splavu myslím, že ti chlapi to nějakou dobu zvládnou....
Koronavirus
Makara No presne, fabriky maji rozdelene stoly, plexiskla....ted to do sebe budou hazet lidi v satne, kde ani nejsou stoly? Vzdyt kantyna je casto nejvetsi mistnost v budove!!!
Ja to ted teda studuju v usneseni a nejsem si tim jista, co je to do haje "verejnost"? Podle me se to netyka zamestnancu. Existuji kantyny, kam ma pristup verejnost?
continuity jeste muze pomoct vycerpani teto vlny,az tak nejak vicemen vsichni umreme a zustanou jen nejsilnejsi.ani indiani nevymreli na chripku uplne,nekdo bude vyvoleny a zalozi novou idealni spolecnost...nebo tak neco:(
Hele,reaguju na prispevek,ktery zmizel![]()
![]()
continuity sance by byla rozjet co nejrychlejc ve velkem ockovani. Predpokladalo se, ze v te prvni etape od prosince do konce unora se naockuje 70% lidi z tech, kteri do te skupiny spadali, v realu je jich naockovanych 30%. To jsem cetla rano. Ted v nejakem clanku, ze nynejsim tempem by 70% populace bylo naockovanych v cervenci 2023.
Tohle mi poslala kamaradka Chorvatka. Zije tady a nejak nechape, co se tady odehrava, kdyz ve Splitu to dnes vypada takhle, pripadu malo a klesaji.
Garfie no já se nechala unést tou zkratkou na seznamu. Číst usnesení už nemám sílu. V nějakých větších areálech mohou být jídelny/ kantýny pro více firem provozovat nezávislé soukromé subjekty - tak jestli tím nemyslí tuto situaci.
Kokoska ty vakcíny nebudou tak rychle. Jako je špatně, že Astra Zeneca leží ve skladech, ale na aktuální situaci by to nezměnilo nic.
Ono to na léto zas ustoupí, teď je proti nám i počasí, ale tuto vlnu odsereme strašně. Pak budeme mít znova šanci to udělat lip, ale jenom když nebudeme doufat v zázraky. Diskuze, co bude na podzim nemá cenu, potřebujeme se vyhrabat z aktuální katastrofy.
Kokoska a je v tom vypoctu zahrnuto i to,ze ti,co dostanou davku 2021_budou potrebovat velmi pravdepodobne 2022novou,nebo je to mysleno jen jedno ockovani na osobu za celou tu dobu?ja mam totiz dojem,ze soucasnou rychlosti nikdy nedoockujeme ani polovinu,a pojedeme nanovo.nedelam si iluze,ze nove ockovani nebude treba.
Jiná Realita promiň, já to přesunula do jiného vlákna a asi špatně. ![]()
continuity co bude na podzim... volby, bohuzel.
Garfie Existují. Třeba "naše" kantýna je v budově, ve který sídlí x firem, ta kantýna je samostatná, může tam kdokoli, i z ulice. "Domácí" můžou mít třeba slevu na zaměstnaneckou kartu nebo tak něco. Ale žila jsem v domnění, že tyhle kantýny jedou ve stejným režimu jako restaurace, tzn. můžou jenom vydávat s sebou z okýnka.
nolita tak jistěže to zvládnou, ale proč a k čemu to má být dobrý. dovětek "v soukromých.." to teda dorazil
viktorka_od splavu k čemu je to dobrý je samo jiná věc, ale ten argument byl takový... úsměvný no...
coralline Makara Bohuzel ale je to opravdu tak, ze si jidlo musi zamestnanci odnest, aspon podle Schillerove. Muj muz je na mrtvici, lidi u nich ve fabrice si nemaji kam vzit jidlo, asi budou jist na parkovisti. Druha varianta je, ze vyklidi zasedacku, prenesou tam stoly a budou jist tam, 400 lidi
Plati to od dnesni pulnoci, to jako fakt musime byt prilepeni online nonstop? Neuveritelny.
nolita jak, úsměvný?
nolita Fakt myslis, ze nechas 200 delniku od stroju bez jidla celou sichtu? Oni nemaji jine misto, kde se najist, leda fakt v satne nebo na parkovisti, mozna jeste na zachode.
Garfie takže z jídelny do zasedačky?![]()
viktorka_od splavu chudáci chlapi, studená šlichta... v daném kontextu je to jako argument prostě úsměvné...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY