Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline viktorka_od splavu
49445 příspěvků moje polička 09. března 2021 22:57

continuity aha tak to at se nedivi kdyz jim to lidi odmitnou, pokud maji v tom narizeni vyjimku tak je prece nelze nutit. chjo, chlap po nocni, to jsem moc rada odvykla, auvajs, tlapk

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 10. března 2021 07:01

Jiná Realita mrkni do te metodiky na webu mzcr, neni tam neco, ze staci cestne prohlaseni zamestnance o negativnim vysledku, ktery si provede samotest? Ted jsem to moc nesledovala, tak nevim, jestli to tam nakonec dali. 

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:02

Očkování : vybrané očkovací místo v okresním městě středočeského kraje bude schopné oockovat přihlášené 70+ s největší pravděpodobností až tak za měsíc. Když provedu novou registraci na jine očkovací místo kde očkování přeci jen jde o něco rychleji přepíšu tím tu původní registraci? Jak poznám ze kterého místa mi přišel PIN2? Nemůžu jim novou registrací nějak zablokovat přístup k očkování úplně? Nemáte někdo zkušenost?

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:10

Maky nevím přesně, jenom jsem slyšela ať si lidi rozmyslí jestli se chtějí registrovat v centru nebo u praktika, že ty rezervace nelze měnit.

jinak moje matka 80+ jižní Morava a tchýně 70+jižní Čechy mají obě první dávku a bez komplikací 

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:23

Vlm o praktikovi vůbec neuvažuji. Ráda bych je preregistrovala o 10km dál do očkovacího centra při větší nemocnici, ale s větší pravděpodobností, že do konce března budou mít první dávku za sebou. Že se rušení registrací nedoporučuje jsem četla, ale když zjistíš, že jinde je ta šance přeci jen větší, tak snad nemůžeme být první ani poslední kdo by to chtěl změnit.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:32

Maky rozumím, myslela jsem že ti bude stejný, ale není, musíš se znovu zaregistrovat

https://koronavirus.mzcr.cz/ministerstvo-zdravotnictvi-upravilo-centralni-rezervacni-system/

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:41

Maky Zkusenost mam. Novou registraci premazes tu puvodni, vzdy by mela byt aktualni ta posledni a k te prijde PIN2. To poznas, protoze pri otevreni toho reservaticu ti to ukaze uz jen to aktualni zarezervovane misto a k nemu zadas PIN2. Aspon mne to tak fungovalo, nekdo tu psal o zmatcich s 10 piny, to jsem nezazila a to misto jsem menila dokonce 2x.

Offline Torrah
3423 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:48

rozhovor se Štěpánem Jurajdou

docela mně z toho, co říká, mrazí, ale přijde mi, že má pravdu, bohužel

Offline 999
19897 příspěvků moje polička 10. března 2021 09:56

Maky Zavolej si na 1221, poradí ti. Dokonce mi to vzali rychle :-).

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 10. března 2021 10:03

mirajo díky 

10 respektive 14 PINu přišlo mě při registraci na to místo o které teď úplně nestojím

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 10. března 2021 10:17

Provedla jsem novou registraci a přišlo mi i sms potvrzení, že registrace na dané rodné číslo proběhla. To minulý týden ještě nechodilo.

Online Magráta
8145 příspěvků moje polička 10. března 2021 10:18
Reakce na Lamicka:

Jiná Realita mrkni do te metodiky na webu mzcr, neni tam neco, ze staci cestne prohlaseni zamestnance o negativnim vysledku, ktery si provede samotest? Ted jsem to moc nesledovala, tak nevim, jestli to tam nakonec dali. 

​ano, tak je to u nás (státní správa), dostaneme testovací sadu a pak vyplníme prohlášení o výsledku 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 10. března 2021 10:31

dynda Diky, musim si to nastudovat. No nechapu, proc se to u nas taky nemuze resit tim cestnym prohlasenim. Jo vlastne, u nas se zamestnancum absolutne neduveruje. 

Podle me je vubec riziko, ze vsichni projdou jednou mistnosti, kde se otestuji a budou jim u toho asistovat vybrani zamestnanci. 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 10. března 2021 10:36

my dostaneme samotestovaci sadu v patek, test si mame udelat v nedeli, udelat fotku a pri nastupu v pondeli do prace ukazat ten test a pripadne fotku, pokdu uz by to ukazovalo blbe

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 10. března 2021 11:50

Torrah To je dobré moc

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 10. března 2021 11:54

Očkování: matka dnes dostala PIN na termín, zadala jsem, má oba termíny - první příští týden, další za tři týdny. Přiznávám, že se mi ulevilo a přeju všem, ať to jde hladce.

Offline Kokoska
35158 příspěvků moje polička 10. března 2021 14:11

Mirka takhle to bylo i u mych rodicu, akorat driv prisel ten druhy termin, na den o mesic pozdeji nez prvni,  a ja se vydesila, co to je, kdyz jsem objednavala leden a prisel unorovy termin.

Offline continuity
43589 příspěvků moje polička 10. března 2021 14:12

Výborný rozhovor, člověk by řekl, že je to vysvětleno absolutně po lopatě. A pak si otevřu diskuzi.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 10. března 2021 14:29
Reakce na OliveOyl:

​Je to fascinující a v tomhle případě i dost smutný, jak rychle se informace "nemáme dostatek dat v seniorské skupině" změní na "fuj fuj nebrat!"

​Zrovna dnes jsem se na tohle téma ve volné chvilce u nás v očkovacím centru s panem doktorem, než dorazili další objednaní a říkal úplně to samé.

Offline Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 10. března 2021 14:35

Tak jsem zodpovědným trochu křivdila, v Klokánku dostali nabídku očkování. Ovšem z 15 lidí se přihlásili 3 . No co, aspoň že ségra bude očkovaná, táta už je po první dávce, tak aspoň oni se budou moct potkávat