Pavlena No pripadala jsem si jak debil, co si budem.
A to uz jsem z tech nemocnic nejak ostrilena...
Koronavirus
Sweet Potato Taky mám z ledna onliny a taky mají KN95:(, jen neškrtěj, třeba mám uši víc vepředu
. Jak jsi tu nedávno dávala hodnocení, první příčka Spurtex určitě chrání skvěle, ale dýchat v tom v pohybu je trochu za trest, na bradu shrnout jsou špatně, jak jsou tlustý. Respilon jsou výborný, krásně sedí, jsou lehký, prodyšný, znám jen bílý. U černých s uhlíkem mě překvapilo hodnocení prodyšnosti, že je horší.
Luna Přitom doktor u doktora se bojí kolikrát úplně nejvíc
Mívám vyplněno taky všelijak a ještě navíc to není ani art.
A my jsme zrovna dostali dopis... není všude hned tak zle ![]()
Vážený pane řediteli, dovolte mi se na Vás touto cestou obrátit s vyjádřením poděkování a velké spokojenosti s Vaší nemocnicí. Konkrétně s oddělením imunologie, kam již několik let dochází moje maminka. I v současné tolik nelehké době je přístup pana docenta XY, paní YZ a jeho týmu naprosto skvělý, profesionální, vstřícný a lidský.Moc si toho vážíme a považoval jsem za nutné Vám tuto informaci předat. Děkuji.
barbucha No, ty to viděj na vyděržať a v létě hurá moooře!
Chápu, že dost lidí se ptá, moře a za co?
mirajo Tak ti je asi věnuju, mně mučej moc.
Ale celé je to divné, v krabici jiné značení než na ní a v objednávce. Přitom předchozí várky byly super.
Luna gratuluju! Takže jsi 102. pedagogický pracovník se dvěma davkama.
Mne stále ještě nepřišel PIN2. Chtěla bych aspoň jednu dávku, než se otevřou školy.
Ale moje máma jde příští týden na očkování, aspoň tak!
barbucha Jo, vsude zle neni. Taky jsem zazila i dobre veci.
Jen tady u nas v okresnim meste teda nic extra...![]()
Teď jsem zachytila, že budou muset mít děti ve školce roušky. To už se úplně pomatli.![]()
Pavlena No pripadala jsem si jak debil, co si budem.
A to uz jsem z tech nemocnic nejak ostrilena...
I já, cvičně jsem si prošla to online sčítání lidu a u něčeho fakt nevím co napíšu.
tv prý jen předškoláci
takže paní učitelka ještě bude říkat, ty Pepíčku musíš a ty Kačenko ne.
tv tak pokud si to nekolikrat denne u jidla sundaji, tak je to o nicem.
Kokoska ve školce je to úplná blbost, vždyť to těm dětem musí různě padat, jak se hýbou. Navíc se různě posťuchují a objímají. Podle mě je to blbost i na základce, přesně jak říkáš, u jídla to sundají, navíc jsou pořád v jednom uzavřeném prostoru.
Garfie jenže u nás se nekontroluje ani to letiště (leda by se něco změnilo), a nejen u nás.. ve vídni též nikde ani noha
Já nevím, jak je to v kterém státě. Třeba Dubaj, musíš mít test při odletu u nás PCR. Potom při příletu tam na letišti antigenní, při odletu do ČR na hotelu antigenní a potom ještě tady po příletu PCR. Takže dva testy u odletu, dva při příletu. Je pravda, že tady tě po příletu nikdo neřeší, můžeš kamkoliv, mezi testem tam na hotelu a tady PCR.
Renusatko a je nejaka kontrola, ze clovek po priletu na ten PCR jde?
continuity Ono to nebylo hned po přiletu, ale nařízená karanténa tam mezitím nebyla, takže je asi úplně jedno jestli týden nebo 14 dní. Kokoska Netuším, jestli by se někdo ozval, kdybys nešla, jestli je kontrola, že se někdo vrátil.
Kokoska Myslíš v ČR? Při příletu na letišti ukazuješ vyplněnou kartu pasažéra, formou QR kódu ubvykle. Plus negativní PCR test. Předpokládám, že to se ukládá někam do systému, který to předá příslušnému oboru hygieny. Tomu ty pak posíláš mailem i svůj zdejší další test plus kartu cestujícího. A to se někde spáruje. (Na ten mail ti z toho odboru i odpoví)
Ale samozřejmě netuším, jestli ty údaje z letiště nekončí někde v černé díře...
Renusatko Tak to je ale dost rozdíl mezi tím japonským přístupem. Tam jim prostě nikdo neproklouzne a přesně ví, kde kdo je. Díky tomu tam taky zachytili ty mutace velmi rychle, přesně věděli kdo a kdy s nimi přiletěl a kde ten člověk je ve chvíli, kdy měl nákazu potvrzenou. Z letiště např. vůbec nesmíš do MHD, ani s dvěma negativními testy.
Garfie No já třeba tady vidím právě velký problém a celkem to nechápu. Větší problém přejet okres než přiletět z Dubaje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY