Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline tv
4287 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:12
Reakce na Evaeva:

tv prý jen předškolácitakže paní učitelka ještě bude říkat, ty Pepíčku musíš a ty Kačenko ne.

​To je nějaká hloupost. Jakože předškoláci roušku budou mít a ostatní děti ne? To nějak postrádá smysl.ktery to ani nemělo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:14

tv Víc nařízení nedává smysl. Nebylo by to první, ale aspiruje to na největší pitomost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2021 15:30

tv včera to tak říkali. Že ti pěti šestiletí už to zvládnou. Je to blbost, samozřejmě. Podle mě už jen proto, že ty děti si to stejně předají rouška nerouška.

Offline viktorka_od splavu
49436 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:32

Renusatko ja se teda setkala akorat s tim, ze na tom letisti proste nikdo nebyl. projdes temi automatickymi kontrolami a jsi venku. neni komu co ukazovat. mozna v pracovni dobe ale kdyz priletis vecer/v noci, tak bez jakekoliv kontroly

49436 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:33

tv no ted ctu ze mensi deti zustanou doma uplne..

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:35

Evaeva jasné, že předají, to nemá vůbec smysl.

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:36

​Prosím tě, kde to čteš? Já teda původně zaslechla, ze chtějí otevírat školky jen pro předškoláky, ale zatím jsem nic takového nenašla.

Online rozarka
4226 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:41
Reakce na Evaeva:

tv včera to tak říkali. Že ti pěti šestiletí už to zvládnou. Je to blbost, samozřejmě. Podle mě už jen proto, že ty děti si to stejně předají rouška nerouška.

​Vždyť to nezvládnou leckteří dospěli . (Viděli jsme v televizi)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:44

viktorka_od splavu To mám zkušenost stejnou. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 26. března 2021 15:54

viktorka_od splavu A kdy to bylo?

49436 příspěvků moje polička 26. března 2021 16:02

Sweet Potato naposled asi tri tydny? 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 26. března 2021 17:00

Sweet Potato dik, vubwc nevim, jak to ted je

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. března 2021 18:05

Když jsem odpoledne věšela prádlo, tak jsem najednou měla pocit, že se vůbec nic neděje. Naše malé hřiště za domem bylo totálně plné lidí, malých i větších dětí, všude okolo se jezdilo na kolech, na bruslích, hrál fotbal. Roušky nikde. Nebyla to žádná parta, ale asi 50 různých dětí a dospělých. A cestou z práce jsem snad nepotkala jediného člověka s rouškou nebo respirátorem. Kamarádky jely na chatu, najdou si, kde jsou hlídky a objedou je přes několik okresů. Myslím, že žádné nařízení nám nepomůže. Kdo to dodržovat chce, tak bude i bez nařízení a ostatní to mají ....

Online Gatita
8683 příspěvků moje polička 26. března 2021 18:13

Renusatko u nas taky. Hriste jsou ted u nas plna jako nikdy. Dnes jsem sla dopoledne vyvetrat deti (na hriste jsme tedy nesli), na nasem malem hristi bylo asi 30 deti skolniho veku. Po ulicich behaly cele tlupy s plastovyma samopalama, v mistni vecerce me obslouzila devitileta holcicka. Uplne jak nekde ve tretim svete. Ale nemela jsem z toho ani trochu pocit, ze to vypada, jako by se nic nedelo. Vypadalo to uplne divne. To ze nikdo nemel rousku, me na tom rusilo asi nejmin. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 26. března 2021 18:25

​Nééééééé

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. března 2021 18:55

Gatita Tak dopoledne je to asi divné, ale to netuším, jak to vypadá. Já jsem v práci, manžel taky a kluci celé dopo školu, denně. Takže po hřišti naši neběhají, ale odpoledne šli taky ven

Já jsem věšela to prádlo a sešly jsme se se sousedkama na balkóně, krásně tam svítilo slunko, tak jsme si tam všechny vzaly kafe.  Ale na tom hřišti jsme si říkaly, že je úplně normální odpoledne jako dřív. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 26. března 2021 19:04

Renusatko u nás na hřišti je taky dost dětí. Jak jsem tu měla vnuka, tak jsme šli kolem na procházku a nebyl tam náhodou vůbec nikdo, tak si tam chvilku běhal, všechno si vyzkoušel a šli jsme. Pak jsme se vraceli asi o hodinu později a bylo tam narváno. A venkovní tělocvična, kterou tu máme taky nedaleko, ja taky pořád obsazená.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 26. března 2021 19:28

Renusatko No ja jsem byla s deckama na vychazce u reky, ze si koupime kafe a nejake piti. Vlezu do kavarny a objednavam u pultu u pani, jeste si tak rikam, jak ji to slusi a jak ma hezkou rtenku. Pak mi doslo...wtf? Rtenku? Ta baba nema rousku!