tv prý jen předškoláci
takže paní učitelka ještě bude říkat, ty Pepíčku musíš a ty Kačenko ne.
To je nějaká hloupost. Jakože předškoláci roušku budou mít a ostatní děti ne? To nějak postrádá smysl.
ktery to ani nemělo.
tv prý jen předškoláci
takže paní učitelka ještě bude říkat, ty Pepíčku musíš a ty Kačenko ne.
To je nějaká hloupost. Jakože předškoláci roušku budou mít a ostatní děti ne? To nějak postrádá smysl.
ktery to ani nemělo.
tv Víc nařízení nedává smysl. Nebylo by to první, ale aspiruje to na největší pitomost.
tv včera to tak říkali. Že ti pěti šestiletí už to zvládnou. Je to blbost, samozřejmě. Podle mě už jen proto, že ty děti si to stejně předají rouška nerouška.
Renusatko ja se teda setkala akorat s tim, ze na tom letisti proste nikdo nebyl. projdes temi automatickymi kontrolami a jsi venku. neni komu co ukazovat. mozna v pracovni dobe
ale kdyz priletis vecer/v noci, tak bez jakekoliv kontroly
tv no ted ctu ze mensi deti zustanou doma uplne..
Evaeva jasné, že předají, to nemá vůbec smysl.![]()
tv no ted ctu ze mensi deti zustanou doma uplne..
Prosím tě, kde to čteš? Já teda původně zaslechla, ze chtějí otevírat školky jen pro předškoláky, ale zatím jsem nic takového nenašla.
tv včera to tak říkali. Že ti pěti šestiletí už to zvládnou. Je to blbost, samozřejmě. Podle mě už jen proto, že ty děti si to stejně předají rouška nerouška.
Vždyť to nezvládnou leckteří dospěli
. (Viděli jsme v televizi)
viktorka_od splavu To mám zkušenost stejnou.
Tak hlavně že konec uzávěry okresů až po Velikonocích - překvápení, které fakt nikdo nečekal![]()
![]()
viktorka_od splavu A kdy to bylo?
Sweet Potato naposled asi tri tydny?
Sweet Potato dik, vubwc nevim, jak to ted je
Když jsem odpoledne věšela prádlo, tak jsem najednou měla pocit, že se vůbec nic neděje. Naše malé hřiště za domem bylo totálně plné lidí, malých i větších dětí, všude okolo se jezdilo na kolech, na bruslích, hrál fotbal. Roušky nikde. Nebyla to žádná parta, ale asi 50 různých dětí a dospělých. A cestou z práce jsem snad nepotkala jediného člověka s rouškou nebo respirátorem. Kamarádky jely na chatu, najdou si, kde jsou hlídky a objedou je přes několik okresů. Myslím, že žádné nařízení nám nepomůže. Kdo to dodržovat chce, tak bude i bez nařízení a ostatní to mají ....
Renusatko u nas taky. Hriste jsou ted u nas plna jako nikdy. Dnes jsem sla dopoledne vyvetrat deti (na hriste jsme tedy nesli), na nasem malem hristi bylo asi 30 deti skolniho veku. Po ulicich behaly cele tlupy s plastovyma samopalama, v mistni vecerce me obslouzila devitileta holcicka. Uplne jak nekde ve tretim svete. Ale nemela jsem z toho ani trochu pocit, ze to vypada, jako by se nic nedelo. Vypadalo to uplne divne. To ze nikdo nemel rousku, me na tom rusilo asi nejmin.
Gatita Tak dopoledne je to asi divné, ale to netuším, jak to vypadá. Já jsem v práci, manžel taky a kluci celé dopo školu, denně. Takže po hřišti naši neběhají, ale odpoledne šli taky ven
.
Já jsem věšela to prádlo a sešly jsme se se sousedkama na balkóně, krásně tam svítilo slunko, tak jsme si tam všechny vzaly kafe
. Ale na tom hřišti jsme si říkaly, že je úplně normální odpoledne jako dřív.
Renusatko u nás na hřišti je taky dost dětí. Jak jsem tu měla vnuka, tak jsme šli kolem na procházku a nebyl tam náhodou vůbec nikdo, tak si tam chvilku běhal, všechno si vyzkoušel a šli jsme. Pak jsme se vraceli asi o hodinu později a bylo tam narváno. A venkovní tělocvična, kterou tu máme taky nedaleko, ja taky pořád obsazená.
Renusatko No ja jsem byla s deckama na vychazce u reky, ze si koupime kafe a nejake piti. Vlezu do kavarny a objednavam u pultu u pani, jeste si tak rikam, jak ji to slusi a jak ma hezkou rtenku. Pak mi doslo...wtf? Rtenku? Ta baba nema rousku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.