domenica Ty jo, takhle nahňácaný tam snad neseděli ani před covidem. Njn, máme ty "dobrý čísla" ![]()
Koronavirus
Fiction no to nahnacani je trochu důsledek toho, že je zavřeli ve městě. Co je pravda nijak neomlouva. Jinak u nás to policajti poslední dny usilovně rozháněji prakticky od rana do večera, máme pod okny hriste. Pokuty nedávají, nebo jsem neviděla, ale požádají o roušky nebo odchod.
Vlastne party chodily dvě, ta druhá hledala zaběhlé dítě. Ty byli státní a teda
viděla jsem scénku jak začli zpovídat bandu pubošů s míčem.
- Nahraj mi!
Fiction neseděli, no - mohli totiž jít i ledaskam jinam:-/ já jsem teda poslední, kdo by z toho měl radost, ale co jinýho ti lidi mají dělat? tohle je fakt neudržitelný
Fiction no to nahnacani je trochu důsledek toho, že je zavřeli ve městě.
vidíš, zřejmě si to nemyslíš ale my dvě fakt nejsme ve sporu
To jsem fakt nepochopila.
continuity jen jsem si všimla, že jsme skoro zaráz napsaly to samé, to je vše:-)
viktorka_od splavu Nevím, vyjadruji se jen k té fotce (hlava na hlavě), nejak mě to už nebaví, chudáci z fotky, nemají kam jít.... Já se vlastně mám bezvadně, mam kam jít - do prace na covidy !!!
Fiction ja to nerozporuju, ale nase garnitura fakt ty lidi zavrela ve meste a vcera bylo krasne. My mame barak se zahradou, jenze hned vedle cyklostezky, a taky jsem radsi s tema trema nevylezla ven na cestu, protoze procesi je slabe slovo, co tu vcera defilovalo... A ty lidi nebudou sedet zavreni v panelacich. Ale ta fotka z letne mi prijde jako fejk, to snad neni ani mozne...
Edit: houby letna, ale stromovka. Jsem si to priblizila a nikdo nema rousku, fotka z naplavky jen jeden clovek..
rasaNori riegrace :)
moora je to mozny, nejsem prazak![]()
Fiction
jenže to si dotyční neuvědomují. Už jsou z toho zaracha šílení a podle mě o dalších věcech/ani lidech moc (jestli vůbec) nepřemýšlí.
whiskas no prave. ja o chudacich nepsala nic, ale proste neni realne jit proti lidske prirozenosti po delsi dobu, nebo na to pak ptrebujes vodni dela:-/ u nas to nastesti nema tradici, ale fakt bych se nechtela dockat chvile, az ty policajty neposlechnou.. a hlavne si to uvedomuji ti nahore, takze az to nepujde, radeji povoli
Já teda nějak nevěřím, že by ti lidé z fotek nebýt uzávěru okresů bloumali někde v brdských lesích.
(A na zkreslení dlouhým sklem už taky nevěřím)
Sweet Potato ja myslim, ze par by jich couralo jinde, par v kine, v hospode, v posilce, na bazenu, par by se valelo doma. tak by se to nejak rozvrstvilo. Ted muzou jen do parku a navic uz sedi doma dost dlouho, takze i park je atraktivni no..
Já jsem dnes nestihla ranní procházku, protože jsme zaspali. Tak vám poreferuji odpoledne, jak to vypadá. Čekám trochu armagedon.
Pavlena A ve čtvrtek půjdou všichni nakupovat zásoby na Velikonoce
.
Pavlena Jo, s tímhle samozřejmě souhlasím, (i když ta Náplavka v hezkých dnech takhle vypadala vždycky), ne s tím, že tam jsou, protože nás zavřeli ve městech.
whiskas o tom mi ani nemluv. ![]()
Už bych čekala,že se po tom roce vláda něco naučila. Ale ono ne.
Sweet Potato Vetsina asi ne. Ale ja bych treba do Brd nebo kamkoli za Prahu vyjela moc rada, misto toho chodim do parku, kde neni o moc min lidi nez v Riegracich. Je to lokalita, kde v baraku se zahradou bydli minimum lidi, snad jen ty krasne vily na pomezi Vrsovic a Vinohrad, to vlastni malokdo...Jasne, ze si nebudu sedat na deku tesne vedle nekoho jineho, nemam to rada ani mimo covid
, ale mimo mesto by pro nas vymyslet mista, kde bude lidi velmi malo, nebyl problem. Myslim, ze nepustit Prazaky o Velikonocich aspon do Prahy vychod zapad, plus na vlastni nemovitosti jinde je velka chyba.
Fejk to asi nebude. Vcera odpoledne v Grebovce to vypadalo stejne, davy lidi kolem lavicek, na trave, vsude. Vubec mi nevadi ze lidi chodi ven, to je super, bylo krasne, ale proc, proc nikdo nemel rousku/respirator? Na meho muze dokonce vcera nekdo venku pokrikoval ze je debil ze v tom teple ma nahubek
jako s timto ignorantstvim si stihneme strihnout jeste nejakou tu vlnu do leta, fakt
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY