Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 29. března 2021 21:20

viktorka_od splavu kvalifikovane odhady maximalne vylepsila jedna moje predchudkyne: pry "to cislo si vymysli. Ale aby to nebylo napadny, tak od toho vymyslenyho vzdy odecti 10%..!" Jako  wtf..?? 

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 21:26

Pavlena  nojo, prostě se vždy potvrdí to známé - věřím jen té statistice, kterou si sama zfalšuju

jinak vtipné bylo když po dlouhém čase odešla kolegyně, která zpracovávala precizní excelovské tabulky - poté se zjistilo, že součty v tabulce bylo lze zkontrolovat horizontálně i vertikálně - ovšem jedním směrem to sedělo a tím druhým jaksi nee:-P

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 29. března 2021 21:37

Kora viktorka_od splavu kromě kvalifikovaného odhadu občas některý kolega použije bulharskou konstantu :)

49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 21:40

Tulipe  samé osvědčené profesionální postupy:-P

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. března 2021 21:54

Pak verte jakymkoli cislum, ktere nam predklada staťak. 

49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 22:04

Kokoska no ne, když se všechny ty kvalifikované odhady zprůměrují, tak vyjde správné číslo, určitě!

Offline 0zero7
11924 příspěvků moje polička 29. března 2021 22:21

Fiction ja te ctu vsude pozorne, protoze info z prvni ruky, k tomu se clovek jen tak nedostane a fakt se modlim, at uz se to zlepsi. Drzim moc palce, vsichni zdravotnisi jsou teda statcni neskutecne.

Jinak, tady narostly pripady docela, porad pod 900 sice, ale berou to docela vazne, misto klasicke tiskovky ve 3 bude nejaky prohlaseni i s federalnim ministrem, je dost mozny ze co nedavno dovolili zase zkrouhnou. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 29. března 2021 22:24

0zero7 Nestraš. Dcera začala chodit do školy denně. A v pátek byla V KINĚ!

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 29. března 2021 22:33

Kora ano, to je u nás terminus technicus - kvalifikovaný odhad pohledem z okna ovšem jak pravil klasik: důležité je lhát pořád stejně!

​Anebo varianta dle ing. Klímy:  když mají oba  subjekty něco stejně blbě, je to skoro jako by to bylo dobře

Offline 0zero7
11924 příspěvků moje polička 29. března 2021 22:33

Sweet Potato Ted je tiskovka, zkrouhli restaurace pouze na Patia a take out/delivery. Neco je i se sportovnima aktivitama, ale neni z toho jasny jestli to znamena i zruseny fitko nebo ne. 

Za vikend (pa-ne) 2500 propadu, tak to hodlaji nip in the butt nez se to vic rozleze. 

Offline Makara
3668 příspěvků moje polička 29. března 2021 22:51
Reakce na Isca:

​Anebo varianta dle ing. Klímy:  když mají oba  subjekty něco stejně blbě, je to skoro jako by to bylo dobře

Isca viktorka_od splavu 1. a 2. základní zákon . Jen si nemůžu vzpomenout, v kterém semestru se to přednášelo.... Že by až ve škole života?

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 29. března 2021 23:29

viktorka_od splavu a nejlepší je, že je to úplně fuk i těm tam výš, kam to odevzdáváš. Nasypou čísla jednoho subjektu mezi ostatní subjekty, zamíchaj vařečkou a zveřejní nějaký čísla, který si tam zas oni vytáhli z paty. A všichni jsou spokojeni, bo jsem úkol splnil.

Přebírala jsem nějaké statistiky po předchůdci, prý pokračuj stejnou metodikou. Po chvíli zkoumání, co je to za metodiku, mi bylo divný, že se ti studenti v průběhu studia množí. Nastoupí jich do prváku X a po pár letech jich ze stejného ročníku úspěšně dokončí X+Y.

Na chybu ve výpočtu jsem přišla a opravila. Bohužel tím velmi klesla úspěšnost studia. Což nebylo dobré. Prý: Pokračujme tak, aby to navazovalo na předchozí roky.
Tak už to zpracovává někdo jiný, na takový hry já nemám povahu. I když vím, že ta čísla se na druhý straně za plynulého míchání vylévají "do záchodu".

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 29. března 2021 23:38

Jennyfor Shit in- shit out

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 29. března 2021 23:45

Isca ano ano  statistikám třikrát hurá

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 30. března 2021 00:37

Tiež som pár štatistikám pomohla bulharskou konstantou

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 30. března 2021 07:09

Sweet Potato  Ta se má!!! 

No a já v noci pozvedávala na duchu vyděšenou kamarádku, tchýni odvezla záchranka, po deseti dnech v horečkách se její stav poslední tři dny zlepšil, ale v noci nemohla dýchat...a k tomu se jí doma zhroutila dvanáctiletá dcera, protože babičku miluje, prakticky ji vychovala a už tak těžce nese, že k ní dva týdny nemohla :-(

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:00

Prosim Vas co je to ta bulharska konstanta?

Offline Makara
3668 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:04

Ginger libovolné číslo, kterým vynásobíš/vydělíš původně vypočítanou hodnotu, aby ti vyšlo, to co chceš. Nebo tak nějak.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:04

Ginger vymyšlený výsledek. Něco jako při inventůře zkratka bvktj.

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 30. března 2021 08:19

Můj šéf zase zavedl metodu ATV, "aby to vyšlo"