Koronavirus

28. března 2020 09:01
Online continuity
43577 příspěvků moje polička 06. června 2020 15:11

Kokoska je to alespoň racionální. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 06. června 2020 15:22

continuity to jo

Online jitřenka
718 příspěvků moje polička 06. června 2020 15:43

Kokoska jo, přijde mi to umírněný a klidnější na to co psal v poslední době. Každý to vnímá jinak, já jsem v pohodě, ale blízké v rodině mám psychicky rozhozený , včetně zanedbaný lékařský péče,  jakýkoliv argument je marný. Napřed bylo svatý co řekl Primula, teď Maďar. A věčný strach a strach a strašení co zas bude a k tomu deprese. Děs, běs, tak vítám každou drobnou změnu.

Online continuity
43577 příspěvků moje polička 06. června 2020 15:49

jitřenka tak hlavní epidemiolog nemusí být optimista, to ani není jeho úkol.  mně ke štěstí úplně stačí, pokud nás nebude strašit a svěřovat se nám se svými spánkovými problémy. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 06. června 2020 15:54

jitřenka tohle si bohuzel kazdy musi srovnat v sobe, s tim asi nic nenadelas. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 06. června 2020 15:55

Kokoska ani mne to optimistické nepřijde.v práci nejdříve striktní opatření pod pohrůžkou hrubého porušení kázně a teď velké rozvolňování, jakoby se nic nestalo, je to ode zdi ke zdi a jsem z toho dost rozhozená, dokonce mi naskočil ze stresu pěkný opar. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 06. června 2020 16:06

nika asi se tu a tam neubranime myslenkam, co muze diky uvolnovani nastat, ale stejne se neda nic jinyho delat nez dodrzovat zakladni pravidla, tak to beru nejak co bude, bude. Ceka me pristi tyden zase rodicovska navsteva a kolecko po doktorech s tatou, to je pro me momentalne vetsi stres nez jestli v lete prijde druha vlna. Hystericke telefonaty od matky, kam slozi hlavu, az jim budou koncem cervna v byte menit stoupacky (100x vysvetleno, ze se o vsechno postaram, nic platny, vola mi ob den) taky dobre fungujou. Nejak ziju ze dne na den, rano si prectu, co je noveho, obcas je to uplne opacne nez minuly den, a poustim to z hlavy. 

Online jitřenka
718 příspěvků moje polička 06. června 2020 17:00

continuity Kokoska - vím, že s tím nic neudělám, taky mi postačí když nebudou každý den vydávat nějaký bláboly, ty ničemu nepomůžou a život musí jít dál s koronou, rakovinou, infarkty , s nehodami.   

Online continuity
43577 příspěvků moje polička 12. června 2020 09:18

Tak nám vrátili dítko ze školy. Měřili teplotu: 37.0, 36.8, 37.0, 36.8 a 37.1

Doma jsem ji měřila kontaktnim teploměrem a 36,8 

To je všechno nic, akorát v pondělí má poslední prijimacky, které nemají navíc náhradní termin.

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 12. června 2020 09:22

continuity Ach jo. Zase nervy navíc.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. června 2020 19:20

continuity Syn do školy vůbec nemůže. A teď nemůže ani nikam, kde měří. Jeho běžná teplota je 37,3 od narození. 

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 13. června 2020 21:40

continuity  budu na vás myslet! Ráno ji trochu podchlaď! 

Offline viktorka_od splavu
49440 příspěvků moje polička 13. června 2020 22:05
Reakce na Garfie:

continuity  budu na vás myslet! Ráno ji trochu podchlaď! 

​kostku ledu na čelíčko

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 14. června 2020 00:23

continuity dej jí Paralen, vím, blbý, ale pro jistotu

Online continuity
43577 příspěvků moje polička 14. června 2020 20:35

Fiction to me uz taky napadlo

Ten ma po víkendu vecer 36,6, ale ten Paralen ji asi dám. 

Offline viktorka_od splavu
49440 příspěvků moje polička 14. června 2020 21:38

continuity pro jednou jí to určitě neublíží a navíc bude klidná, placebo funguje:-)

Online continuity
43577 příspěvků moje polička 14. června 2020 21:47

viktorka_od splavu už je to nachystané.

Ona žádný stresor není, řekla bych, že to ma cele dost na háku. Muz ji tam vodí a říká,  že je většinou nervóznější než ona ( on většinou z toho, že bude zácpa nebo zaspime a nestihne to). Zítra až v deset, tak je v klidu. 

Dcera říká, že nervozita ji trochu chytí, když zasedne do lavice. To má očividně po mně.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 15. června 2020 07:39

continuity nebyla dcera treba rozehrata z toho auta? Jak jsem jezdila s tatou na kontroly do spitalu, kde se muselo projit nejakym zachytnym bodem, tak mu jednou namerili taky pres 37. Nastesti ta pani rekla, ze to je tim, jak chvilku cekal v aute na slunicku. Zmerila ho pak niz na krku a dobry.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 15. června 2020 07:56

continuity to vas lituju :( nasim kamaradum, vratili ditko uz 2x. Jednou kychlo a jednou vypadalo unavene, tak zmerila asistentka teplotu a mel 36,1 a doma nic. Museli mit papir od doktorky, ze muze zpatky do skoly. Je ve skupine, kterou uci nase byvala asistentka+druzinarka, holka, ktera uplne rozlozila tridu, ve ktere je dcera (nejdriv si nechala kluky prerust pres hlavu, protoze je prece jejich kamoska a pak je totalne nezvladala a tridu vsude pomlouvala... je to na dlouhe vypraveni, co to zpusobilo). Potreti jim pry rekla, ze "tesne", kdyz mel 36.7.

Online tv
4287 příspěvků moje polička 15. června 2020 10:03

Syn má takove to klasické nachlazení..z tekute rymy do normálního smrkání, odření nos, ale bez teploty. Odvolala jsem dnešního zubare, kam jsme byli objednání půl roku, zůstal doma a trochu nám to zkomplikoval, sambo mohl jít na brigádu. Ale zítra už bych potřebovala, aby šel do školky. To mi asi neklapne, že?