Dnes rozhovor s hygienou. Koronavirus nemáme. Buhužel po jednom dni ve škole mám už syna zase doma, protože má salmonelózu
. Ovšem vyzkoušela jsem si pohovor, kde před 14 dny byl, co jedl, koho potkal, kde to chytl. Vtipně si nepamatuju nic. Jako asi vím z čeho to má, ale jestli 100%, to teda po 14 dnech fakt nejsem schopná říct.
Koronavirus
Renusatko To je ted asi uz 4. clovek, o kterem jsem ted slysela, ze ma salmonelu.
Kamaradka byla s ditetem tyden v nemocnici. Tak at je mu brzy dobre.
Lamicka U nás je to spíš taková náhoda. Já před těmi 14 dny myslela, že to byla dietní chyba. Mastný hamburger na noc. Bylo mu druhý den špatně, jednou zvracel a měl jeden den trochu průjem. Od té doby je bez potíží, jen si stěžoval na častější chození na wc a bolesti břicha. Takže já to vzala vylučovací metodou a vzala mu výtěr. Spíš jsem si říkala vyloučím salmonelu než půjdem na nějaké vyšetření. A ono dnes najednou volala hygiena. My jsme od rána přemýšleli, kde a co jsme před 14 dny dělali a jestli opravdu to bylo z toho hamburgeru. I pomocí fotek a kalendářů jsme to stejně dokupy nedali. Takže přesně jsem chápala lidi, že neví, kde mohli chytnout koronavirus, když je tam ta doba ještě mnohem delší.
Renusatko u me kamaradky hledali tyden zpet, hygiena urcila utery dopoledne a stejne to nedali. Kdyz si vezmu, co treba nas syn za den sni (je toho hodne a vsechno mozne), tak bych na to urcite taky neprisla.
Od kdy mu je špatně vím, ale co jsme dva dny předtím jedli, to ne
. Dívala jsem se na nákup na Rohlíku, co jsem tak mohla vařit a oni měli v pondělí ty hamburgery a v úterý k obědu prostě nevíme a večer zase dělali hamburgery. A jestli jsme v úterý náhodou nebyli někde pro oběd, to taky nevíme. Připadala jsem si ale úplně stejně, jak s tím koronavirem (teda jen doma). Prohlíželi jsme účty, telefony, fotky, nákup
.
Renusatko šmarjá, skoré uzdravenie prajem!!!
Renusatko vy teda musite mit vod vseho, nestacej ty urazy?
Tak at je brzo fit, drzim palce.
A tu se naskýtá otázka, jestli delší nepřítomnost 40 ouředníků na magistrátu Praha vůbec pozná ![]()
A jako jo, dneska jsem v kuloárech něco o salmonele zaslechla, že se nám tady poslední dobou rozmáhá... a mimochodem koronáč prej taky zase ![]()
barbucha budou mit HO a porady po internetu, zadny flakani prej.
tak se to těm chudákum činskejm zas vrátilo, z Evropy s lososama ![]()

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-pekingu-hasi-nove-ohnisko-koronaviru-podivejte-se-109531
RoSa pisi tam, ze bud s lososama nebo spis zavleceno nekym z jine provincie, takze se nevi nic, jako vzdy.
RoSa jakoze my netopyr, vy losos ![]()
Prosimtě koronáč na prkýnku na čínským tržišti - to není operační sál
kdoví co na něm krájeli před tím losůskem!
Takový nesmysly ![]()
Tak od 1.7. Už bude Británie zelená. Takže bez karantény i testu.
Dadoo vždyť pravdepodobne přišla druhá vlna. Myslím že o prázdninách budeme rádi, že jsme doma,myslím úplně doma....
nika jj, ještě by to chtělo zatlouct okna a dveře a s rouškou chodit radši i doma ![]()
Dadoo to jsem neřekla.ale nějaké družení nebo cestování asi budeme muset ze života vypustit. Blízké kontakty na oslavách a akcích ..teď v létě jsou třeba posezení s přáteli, grilovacky..., to se už jako problém ukázalo
A v zahraničí hotel vubec, leda v apartmánu v soukromí a kdybyste to náhodou lapli, nedostanete se domů dřív než budete negativní. Teď byl v nějakém týdeníku rozhovor s rodinou..chlapec byl bez příznaků, ale pozitivní 75 dní. Je to zkratka v pr...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY