Keď sedím v škole v ruske, žiaci v ruskach, je to divné, ale zároveň už známe. Dnes po písomke mi jedna deviatacka povedala, že ak znova zavrú školu, tak ona to nezvládne (v zmysle distancne vyučovanie), kolegyni dcéra nastúpila na VŠ a už prechádzajú na distancne, je to doba, o akej mi nikdy ani nenapadlo premýšľať.
Koronavirus
mirajo Díky za tip na VFN! Ráno jsme žhavili dráty vysomrovat žádanky u praktiků a do toho muž seděl u toho jejich objednacího systému a nemožné se stalo skutečností! Postupně ulovil čtyři místa na dnešek do drive-in. Sice dost rozházeně a paní odebírající ty vzorky se trochu cukala, že máme jezdit aspoň přibližně na ty objednané časy (navíc jeden ten termín jsme dost prošvihli - njn, vyráželi jsme už se zpožděním až poté, co jsme vyřídili poslední žádanku, nemáme to nejblíž a Praha autem v tuto denní dobu a všední den není ukázkou průjezdnosti), ale nakonec nás všechny najednou odebrala. Takže dopoledne bylo sice výživné, ale zas to bylo celkem expresní a hlavně že jsme odebraní. Díky Bohu za ty dary! Teď už jen aby přišly včas dobré výsledky.
Panenka držím palce!
Panenka Držím pace a přeju dobré výsledky. V karanténě se nikomu sedět nechce.
letfenixa ja sa zase priznám, že z toho ani tak - ani onak režimu už hrabe mne. Takže, áno, je mi jasné, že by asi neboli deti rady, keby sa škola zase zavrela, ale keď nezavrú, mám pocit, že na hubu padnem ja. Do MHD ich nechceme púšťať kvôli vekovitým príbuzným ku ktorým ich chceme mať možnosť púšťať čo najdlhšie, aby neboli osamelí, takže ich rozvážam všade, jedálne poriadne nefungujú, takže aj tak musím riešiť aj obedy, svoju prácu nedokážem robiť po polhodinách na rôznych miestach bez možnosti sa chvíľu dlhšie sústrediť, takže dobieham po nociach a mám úplne rozhodený spánok, do toho riešime, že školská trieda, v ktorej je madší je priestorovo nevyhovujúca, no pre mňa bude kompletné zavretie škôl malé záchranné koleso.
continuity Renusatko Díky!
Panenka super! Vysledek mi prisel mailem cca za 24 hod. Pak jeste sms. Tak at je to ok.
Prymula má plán - podle semaforu na 14 dní zavírat střední školy, přičemž:
Přímo obchody či provozovny ministr zavírat nechce. „Provozovny se zavírat nebudou, jen bude nějakým způsobem omezen počet lidí,“ uvedl. Podobné omezení shlukování čeká i obchodní centra.
„U obchodních center chceme zabránit, aby se studenti z uzavřených škol nepřesunuli a neshlukovali tam, pak by uzavření škol nemělo smysl,
Jak to asi bude kontrolovat, chlapec, a jak bude počítat, kolik středoškoláků tam už je?
Kokoska Nech se překvapit. Další díl tohoto crazy seriálu bude už zítra, tak žádné spoilery.![]()
Kokoska Zavřené školy. To asi pomůže. Scházeli se i v době zákazu "vycházení", tak teď to určitě bude jiné. U nás doma pořád někdo je, ale všichni se schází u kamaráda, který doma rodiče nemá a nebo už i žije sám.
Renusatko
Jenže. Když se nakazí někdo, kdo chodí do školy, zavřou celou třídu, spousta čísel do statistiky, spousta testů, spousta mrzení.
Když se nakazí při zavřené škole, kolik lidí bude vytrasováno?
Sweet Potato Koho nahlásí a určitě neřekne, že celá třída byla včera u něj doma nebo někde venku pálit oheň. Takže jen bude méně vytrasovaných, smysl to nemá.
Renusatko Nedobře na to pohlížíš.![]()
Prymula má plán - podle semaforu na 14 dní zavírat střední školy, přičemž:
Přímo obchody či provozovny ministr zavírat nechce. „Provozovny se zavírat nebudou, jen bude nějakým způsobem omezen počet lidí,“ uvedl. Podobné omezení shlukování čeká i obchodní centra.
„U obchodních center chceme zabránit, aby se studenti z uzavřených škol nepřesunuli a neshlukovali tam, pak by uzavření škol nemělo smysl,
Jak to asi bude kontrolovat, chlapec, a jak bude počítat, kolik středoškoláků tam už je?
Hele kontrolovat počty lidí v provozovnách se dařilo, prostě rozdáváš něco, čeho máš omezený počet a při odchodu vybíráš - u supermarketů jsou to standardně vozíky.....
Jako jo, v ČR to asi bude kocourkov, ale spíše proto, že si z toho ten kocourkov všichnid ělají než proto,ž e by se to nedalo.......
Sweet Potato
Nahlížím na to vztekle. Zase budu mít děcko doma, nebudou dělat nic a nákazu to opravdu neovlivní
.
Do toho maturitní ročník. Už tak mají na odborné škole dva dny praxe a jen tři dny školu, oproti gymplům strašná nevýhoda a motivace bude taky jinde.
Mě spíše přijde absurdní to na 14 dní, obávám se, že spousta škol prostě bude kašlat na přechod na online - vždyť je to jen 14 dní, tady máte látku, úkoly a čau......
Vím, že takoví nejsou všichni, ale bohužel si tohle dovedu představit ![]()
Renusatko méně vytrasovaných = méně testů, méně testů = méně pozitivních, méně pozitivních = zvládáme pandemii, hurá!!!
Mě spíše přijde absurdní to na 14 dní, obávám se, že spousta škol prostě bude kašlat na přechod na online - vždyť je to jen 14 dní, tady máte látku, úkoly a čau......
Vím, že takoví nejsou všichni, ale bohužel si tohle dovedu představit
Přesně tak
. A 14 dní se budou scházet jinde, páč volno.
A666 v obchoďáku, který má x vstupů včetně několika vchodů z několika parkovišť, chci vidět, jak u každého bude stát hlídka a odpočítávat, případně hlásit do centrály, kolik lidí je uvnitř a jakého věku. Neměli by se srocovat studenti, asi ani senioři...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY