Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 15. října 2020 19:56

viktorka_od splavu no u nás to bude asi taky jen po tu dobu, řekla bych, uvidíme

Offline Isca
4894 příspěvků moje polička 15. října 2020 19:56

Pavlena No to taky furt přemýšlím :-) 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 15. října 2020 19:59

Isca Ja si trochu myslela na financni urad, ale ten to asi taky nebude. Jo a kamoska kdysi pracovala pro indickou firmu, taky sranda. Pri vypadku klimy trvalo tri tydny vydat povoleni na otevreni okna..  Treba viktorka_od splavu jeste trochu naznaci...

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:00

Pavlena my nesmime ani naznacovat, u nas je docela drsna atmosfera, mela jsem drzet kusnu, pardon

Online Korsičanka blogger
13497 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:02

viktorka_od splavu Včera na to měla Veronika Žilková u Krause připravenou dobrou větu, kterou už umí snad i pozpátku:)

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:04

artemisia no zatím jsme si o tom promluvili

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:17
Reakce na continuity:

artemisia no zatím jsme si o tom promluvili

​To zní jako vysoce civilizovaná domácnost na úrovni. Takové bilaterální jednání, které naznačuje možnosti

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:18

Torrah  Já jsem teda myslela, že se nám třeba starší pacienti budou odhlašovat. Vyšetření riziko není, protože 15 minut tam nikdo není, ale většina cestuje vlakem, busem, MHD, sedí v čekárně, která je malá a nedá se tam větrat. Sejde se tam dost lidí, když každý má minimálně jeden doprovod, který nechce z čekárny odejít. Tam to občas na delší dobu je, když nepřijdou na svůj čas, ale každý druhý o hodinu dřív. A ono ne, od pondělí nám vypadl snad jeden člověk. Jelikož jde i o moje peníze, tak jsem ráda, ale překvapení jsme.

Stejně je zvláštní, že jsme vetší firma, ještě zdravotnictví, kde se denně setkáváme s velkým počtem lidí, pacientů, doprovodů, kolegů. Dnes jsme se bavili o tom, že nikdo z těch třeba 60 lidí nebyl ještě v karanténě a ani trasovaný ani oficiálně pozitivní a nikdo z našich partnerů.  Až na tu jednu, která v té době byla mimo práci, takže ani do toho jsme nespadali. 

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:19
Reakce na Sweet Potato:

Přišel mi mail s předmětem "nejstrašidelnější část tohoto roku je tu". To mi Marks & Spencer psát nemusel.

​Tak to mě něco konečně trochu rozveselilo

Začínám bejt kapku rozhozená, když vidim jak nic neni, nic nefunguje... zodpovědný osoby nic kloudnýho resp. kladnýho zařídit nedokážou a už jenom skuhraj - dnešní třívteřinovej Prýmula mě teda dorazil. Zoufalství naprostý.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:32
Reakce na continuity:

A666 no ja som sa dnes regulárne složila kvůli tomu že jsem nemohla najít pojistnou matku na robota. Muž mi říká že mi to neprospívá, akorát on se nebojí vůbec a pořád plánuje výpravu na podzimní prázdniny. Čekám mě ještě doma regulérní hádka na toto téma, ale trochu to odkládám, třeba příští týden dostane konečně rozum, už teď vypadá, že to bere vic vážně.

​Chápu. Mědneska dodal bratr - musejí ausgerechne na víkend k rodičům jeho přítelkyně a ještě hromadnou dopravou A já si vždycky říkám - já jsem bez blízkých už tak strašně dlouho a většina lidí má problém se krátkodobě omezit.......

Online Kokoska
35127 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:46

barbucha no co, rekl co chtel, jasne a srozumitelne, bez zbytecnejch kecu. Ale napada me, jestli nechodil do dramataku, takovej nejakej patos maji ty jeho vystupy...

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:49

artemisia no on je v pěkné klešti, protože tu chalupu zařizoval a nemůže je tam pustit samotné.  aby mi vyhověl vlastně mu nezbyde než lhát a ještě musí přinutit lhát i nase děti. 

Ještě třeba dostane rozum ta druhá půlka, ale to jsou antirousky. No uvidíme,domluvili jsme se, že to teď nebudeme řešit. 

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:50

barbucha Hele, když koukám třeba na tyhle koláče, tak si říkám, že vyhodnotil, že někteří lidé žádné složitější sdělení nepobrali.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:54

Sweet Potato Jake koláče?

Offline Zu
2787 příspěvků moje polička 15. října 2020 20:54

coralline hehe, co lékárna, i můj obvoďák si zkrátil v nozouvém stavu ordinační hodiny. O asi dvě hodiny denně. Mě se něco skříplo v žebrech, v noci jsem se vzbudila bolestí, nemohla se nadechnout a protože ve čtvrtek berou jen na objednání a u nás ve městě ještě řádí žloutenka, odebrala jsem se skoro brečící do práce a dvě hodiny se tam snažila dovolat, abych tam nejela MHD zbytečně. A ten mi tam pak řekne, to víte, teď začíná válečná medicína. A neschopenku mi nenapsali, protože prej sestra zvládala se zlomenou rukou i ekg, tak já s nějakýma zádama přece pracovat zvládnu, připadám si jak v divnym, nelogickym filmu a zůstala jsem doma a buď na to vyplácám zbytek dovolené, který bych ale potřebovala na rodiče nebo to zkusím ještě v pondělí, jestli mi jí fakt nevystaví elektronicky na ty tři dny (PN jsem měla naposled asi před 4 roky, nejsem nějak často marodící občan)

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 15. října 2020 21:09

Renusatko máte štěstí, my do minulého týdne taky byli bez "kontaktu". Přeju, ať vám to vydrží.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 15. října 2020 21:24

Babis je i zhudebneny ...Babis

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 15. října 2020 21:40

coralline Tak já to chápu- tu zkrácenou otvíračku. Jsme v těch rouškách dlouho a odpoledne už se mi fakt točí hlava. Je to vyčerpávající, pořádně se nenapiješ, nemůžeš zobat nic k jídlu. Uvažujeme o zkrácení taky.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. října 2020 21:46

Jak se tady řešila ta eRouska, tady rozhovor vysvětleno/ zdůvodněno

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. října 2020 21:48

Liesel

Už řeším to triko.