RoSa mas pravdu a kdyz tady tak ctu obcas ty zkazky o praktickych doktorech, mozna by ten vet byl lepsi.
Koronavirus
Muž má pozitivního kolegu z kanceláře, ten to ví od čtvrtka. Naposledy se viděli v úterý. E-rouška to muži nahlásila dnes. To je myslím dobré skóre.
kamarádka, s kterou jsem chtěla odjet na chatu a přečkat tam pár těch blbejch tejdnů, má pozitivního syna... včera byl na testu...
jo a její erouska mlčí...
tak nic, no, zajedu si do Lidlu, koupim pár těch XXL tepláků a pyžam, a zustanu tady ![]()
zajedu si do Lidlu, koupim pár těch XXL tepláků a pyžam, a zustanu tady
Miru Přesun sem: dej vědět, jak to dopadlo a kdy začneš cítit. Přeju, ať hodně brzo! V rodině, s níž jsme se naštěstí od zač.září neviděli, to trvalo 2 -3 dny s chutí - čich neřešila není parfumaniačka![]()
Korsičanka díky za přesun...![]()
![]()
((no, necítím od neděle, týden. Ale rýmu nemám. Ani kašel. Zvýšená teplota je během dne - někdy jo, někdy ne. Spíš mě zlobí srdce - někdy mi delší dobu tluče bolavě uprostřed hrudníku, jakoby do krku, a nepravidelně. I v noci. A někdy se mi blbě dýchá, jakoby ucpaný plíce z poloviny. A taky hodně spím. Oproti dřívějšku. Asi dospávám to, co mi tak dlouho chybělo...
A taky jsem pořád taková zdechlá, unavená. Takže nejhorší je ten čich. No, snad to zmizí brzo. Ale co jsem slyšela, trvá to týdny...![]()
))
Miru a jejda, ať je brzy co nejlépe
Děkuju!.
Miru Máš nás tu hodně soucítících, tak se drž v rámci možností a odpočívej, co to jde!![]()
Miru Držím pěsti, aby bylo co nejdřív zase dobře!
Tak co, kdo má doma studenta?

Jsem zvědavá, jestli bude to totální nasazení aspoň placený.
Ty máš koronáč?! Tak lehkej průběh přeju!
...já nejsem litovací tip, ale i tak moc děkuji!![]()
Ale bez těch vůní, pachů, odérů..., je to pro mě fakt na h***o.![]()
![]()
https://www.bisop.eu/?p=277
Něco o pravděpodobnosti. Trochu se mi zavařily mozkové závity.
euridike on dlouhodobě nechce dávat k dispozici data a to ani ty anonymizované. Všechno z něj datari lámou přes 106 nebo to vyzobávájí z prezentaci, které někde ukazoval. Vždyť to je scestné. teď se to trochu zlepšilo, co je tam Prymula.
Navíc on tu situaci dlouhodobě podceňuje, spíš než zdravotní statistik/ prognostik fungoval jako uklidňovač národa. Když se podíváš na jeho prezentace z léta nebo ze září, je vidět jak to strašně podceňuje. Nevím jestli vědomě nebo nevědomě, ale důsledky jsou stejne a to dost zle.
Taky držím palce! ![]()
Sweet Potato to je dobrý!
Miru ufuf, drž se
Sweet Potato Jasně že happyend, předtím ještě záporáci bídně hynou a přeživší lidstvo vylézá ze svých úkrytů, strhává roušky .....
Nezapomeňme ještě na srdceryvný projev nějakého vysokého státníka o tom, jak jsme skvělý národ co prošel zkouškou která ho posílí (aka konec téměř všech amerických katastrofických filmů :D ).
...děkuju Vám moc!..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY