Ke statistice - v nasem meste to hygiena asi uz uplne vzdala, v okoli mam nekolik lidi, kteri jsou pozitivni nebo dokonce az v nemocnice a presto je nikdo neoslovil o kontakty
Koronavirus
viktorka_od splavu mne se ten flegr hnusi vizualne, tak jsem nikdy nemela ani chut si poustet videa, kde vypousti sva moudra, takze jsem jich byla usetrena. ale uplne. ten clovek me i se svymi nazory uplne minul. a jak vas tady tak ctu, tak jsem o nic neprisla. :D
razorblade Mne taky. Moje matka mu rika "Pan Bruna"
a fakt z neho vyzaruje cosi patologickeho.
razorblade Luna mně je taky úplně fyzicky nepříjemné na něj koukat.
Takže dítě mělo c+ spolužáka ve školce, je v karanténě, v neděli jde na test. Takže mám na HO 2 děti na krku. Bájo. Na chalupu můžeme, prý lze střídat víc adres, jen prý on s námi nemá chodit třeba na nákup...![]()
Co mě teda naštvalo byl ten rozhovor, kde jsem musela říct, kde byl v kontaktu s pozitivním (to snad mají vědět oni, ne?) a opět jsem uváděla RČ, kdy byl naposledy na testech, kolik měl testů, jak dopadly... doprčic to už ten systém nemůžou mít nějak promakaný.
razorblade ja videa nerada, spis jsem cetla nejake jeho starsi clanky a pak ten vtipny rozhovor kde priznal ze s tou toxoplazmou se trochu spletnul (cely leta tvrdil jaky je to mazlik) nicmene ze skutecne vedecke komunity nazor ze nepracuje vedeckymi metodami proste uz zaznel davno. ale tak od lidi kteri nemaji zapotrebi se cpat do medii a radej pracuji to jaksi nikoho nezajima.. v posledni dobe si na tom vzhledu holt zalozil "znacku":-)
Tohle je dobrý! Rouška pro kravaťáky ![]()
https://www.facebook.com/100022253508590/videos/853879548697154/
PRASOPES: Praha je příliš dobrá. Z republikového průměru ji smažeme, míní Blatný
andulka01 sice to zní blbě, ale má to logiku. Proč by Praha na stupni 2 měla umožnit mít Karlovarskému kraji, který je na 5, opatření na úrovni 3. Vím, že do stupně dvě mají být opatření jednotná pro celou republiku, to mi dává smysl. Ale ten výpočet by se asi neměl dělat v součtu pro celou ČR, ale jako průměr mezi kraji nebo tak něco. Většina krajů je pořád na 4, mám dojem.
Evaeva Tohle chápu. Ale ty neustálé změny - metodiky, počítání, testování, vyškrtneme, plošně, neplošně... Naprosto rozumím tomu, že to není jednoduché, ale PES tím prostě ztrácí na důvěře.
andulka01 jo, to souhlasím. Přijde mi, že tohle trochu nedomysleli. Jako spoustu věcí, že jo![]()
Semafor to puvodne mel resit podle kraju. Jenze je fakt, ze po zavreni vseho v jednom kraji se z nej zacnou lidi hrnout tam, kde si ty boty koupi a na veceri si v klidu zajdou. Ja mam z toho rozvolneni dost obavy, brala bych radsi jedny zkazeny Vanoce nez zkazenou plovinu dalsiho roku.
andulka01 Prostě pejskovi trochu zkupírujeme uši, když to nepomůže, tak i ocásek. A když ani to ne, tak mu fiknem kuličky...
V tom velkém rozhovoru, co jsem včera dala link, ne, neměníme nic, to jsou jen upřesnění... hm.
Evaeva Tohle chápu. Ale ty neustálé změny - metodiky, počítání, testování, vyškrtneme, plošně, neplošně... Naprosto rozumím tomu, že to není jednoduché, ale PES tím prostě ztrácí na důvěře.
Ale on nikdo na zacatku nerekl, ze to, co ukaze pes, bude absolutni a ze se to bude brat v prumeru-. Honza Kuvleit o tom spal, PES je indikator ale porad se to, co ukazuje, musi zhodnotit.
Je kravina psat, ze vyskrtnou Prahu, lepsi by bylo napsat, ze proste je treba se koukat na Psa i na urovni kraju
Otazka je, zda to Blatny takhle blbe rekl, nebo je to novinarska zrkatka.....
Zrovna tohle bych teda fakt jako upravu nevidela :)
Sweet Potato S kulickama pockat, az bude mit stenatka...![]()
mirajo Pokud to nebudou třeba housátka nebo tak...
Kokoska zrovna tohle se nezměnilo, na úrovni krajů se mělo rozvolňovat až ve dvojce. Souhlasím s tebou, že to rozvolňování je zbytečně rychlé. Klidně můžou počkat ještě týden a pak se uvidí, jeden týden neznamená zkažené vánoce. Tahle to taky může dopadnout tak, že bude týden trojka a pak zase čtyřka.
A666 Ja to chapu. Ale nevim, jak bych se tvarila mit restauraci a v patek se dozvedet, ze sance, ze v pondeli otevru, je 50:50. To mi vuci tem lidem pripada jako vysmech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY