Karja aspoň, že holky už jsou v pořádku i vaši
Koronavirus
Karja prosim te, nejak jsem nepochytila, proc sambo nechce jit na test? Jako ze je to opruz nebo proc? Aspon by mel 3 mesice klid, kdyby potkal nekoho infekcniho, ne?
Takze...sambovi volala hygiena a prej podle novyho narizeni ma na 15dni pocinaje datem myho testu narizenou karantenu, bez ohledu na vysledek jeho testu. Nezapomneli pripomenout, ze jento do 24.12 vcetne a at hlavne nikam na Vanoce nechodi
ja muzu...k Tondovi jsem informace ohledne dylky karanteny nedostala pro zmenu vubec.
Já tomu nerozumim... sambo je v karanténě, a ty - pozitivní - nejsi?!
Lamicka jo tak tohle jediny zni logicky.
711990 sleduju tyhle veci kvuli praci (vsechna vladni usneseni i opatreni a prikazy mzcr) a na tohle jsem nikde nenarazila
i ted jsem to hledala a nic jsem nenasla. Jedine, ze by to byly neoficialni noticky...
Edit. Samotnou by me to zajimalo kvuli praci.
Kokoska Jemu je to jedno, dela z domu. Bylo mu blbe a prislo mu to zbytecny.
Lamicka ja fakt nevim, ani netusim jestli se to nekde jako zapisuje ta karantena a tak...prijde mi ze to bud nejsk spatne interpretovala ta holka, ze to trba je fakt rovnou brany tech 10 dni po testu po 5 dnech...
711990 ja si spis jen tak "nahlas" premyslim :) Hlavne, at mate co nejlehci prubeh.
711990 Já jsem to pár dní zpátky zaslechla v hlavních zprávách na ČT, formulovali to tenkrát tak, že Rážová požaduje, aby se karanténa prodloužila na 15 dní pro lidi, co žijí ve společné domácnosti s nakaženým a jejich domácnost není dost velká na to, aby se tam mohli od sebe izolovat. Ale byla to právě jen taková krátká zpráva a měla jsem za to, že když říkali "požaduje", že to ještě není hotová věc, no a vida, asi je...
Tady prodlouzili opatreni do 7 ledna, takze vevnitr domacnost spolu a nebo jeden plus 2, kdyz clovek bydli sam. Restaurace a obchody otevreny, za 14 klesl pocet nove nemocnych denne o polovinu cca. Takze to funguje, ale predpokladam, ze i jinak disciplinovani kanadani zacnou fnukat ze na vanoce za rodinou atd a pojedou na pevninu, kde je to o dost horsi, a cely to pujde do pytle.
711990 Jedině, že by to počítali tak, že sambo půjde 5 dní po tvém testu a čeká ho 10 dní karantény od toho testu. Jinak ale karanténu neměnili na 15 dní.
711990 já si myslím to samé. A to, že partnera neposlali na test, si vysvětluji tak, že prostě ovlivňují počet testů, případně pozitivních testů. Momentálně není s testováním žádný problém, takže jiný důvod není.
K těm karantenam
Ségra pozitivní 4.12. Manžel a 3 děti testovaný 8.12. jedno z děti pozitivní, ostatní negativní. Dle hygieny jí by měla končit karanténa 14.12. tj.10dni po jejím pozitivním testu, ostatním 18.12. tj. 10 dní od pozitivního testu toho jednoho dítka...Mudr to zhodnotil tak, že jim všem včetně ségry ukončí karanténu 18.12. se slovy, že on se v tom už nevyzná, že mu pokaždé řeknou jiný postup a o jejich karanténě mu hygiena ještě nic neposlala.
Každýsi to překládá a upravuje po svém pak se v tom má někdo vyznat.
Fiction ano taky si myslim, oboji
711990 nas treba fakt z hygieny nekontaktoval nikdo nikoho. trasovacka akorat muze, ten vsecky nahlasil ale kdybychom se aktivne nesnazili pres PL tak nic. jinak Maky od te doby co se nedela druhy kontrolni test konci karantena negativniho clena domacnosti zaroven s koncem karanteny posledniho pozitivne testovaneho
Karoleena no presne!! Samba se ptali, jestli sdilime zachod
a na zaklade toho je to tech 15. Jeste sme mohli navrhnout, ze jeden z nas bude chodit do krovi....
Karoleena no presne!! Samba se ptali, jestli sdilime zachod
a na zaklade toho je to tech 15. Jeste sme mohli navrhnout, ze jeden z nas bude chodit do krovi....
a to mi připomíná...... :)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY