Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Garfie
28632 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 13:37

viktorka_od splavu Aha, to je zajímavé....jako Blatného mi není líto vůbec a u těch ostatních bych ráda zdůraznila, že moje lidská lítost z nich nesnímá žádnou vinu ani nic podobného!!! Jenom že mi přijde, že toho musí mít plné kecky. 

Liesel To jsem viděla a vůbec se tomu nemůžu smát!!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 13:47

Jako to s tim kafem neni vtip???

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 13:49

Garfiejá taky ne, už z těch všech omezení/povolení/nařízení/příkazů/obviňování číší jen holé zoufalství

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 13:50

moora ne, prej Blatný nechce, aby lidi courali na trzích k kafem a jídlem, jo a na trzích se to nesmí prodávat - logiku nemá cenu hledat, je to marný, je to marný, je to marný...

Offline zelly
29 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 13:55

moora : bohužel není

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 13:55

moora Není. Už se jim to nechtělo zase přepisovat by se zase netrefili, tak to radši nechali. 
Tenhle týden je prostě jedna velká fraška. A mezitím v tichosti se schvalujou zprzněný daňový balíčky, lobbuje se za dotace pro velkofirmy, bolševici si kladou podmínky...

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:00

andulka01 vcera jsem byla na preventivce a shodly jsme se s doktorkou, ze uz nechceme nic cist, a stejne porad cteme. A ze si vzdycky rikame, ze ten chaos horsi uz snad byt nemuze, a von porad horsi je.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:01

andulka01 zdá se, že dno těchhle srač.. je ještě daleko, teď se fakt každý musí spolehnout jen na sebe a tiše doufat, že to ustojí a ve zdraví přežije

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:03

Myslela jsem, že žádanku na test může vystavit i hygiena, ale očividně už to zase neplatí. Sehnat žádanku na test v pátek se ukázalo jako nadlidský výkon prostě :( 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:06

Garfie jasne, ze toho maj plny kecky, ale mozna ne tolik, jako majitele restauraci, hotelu, vleku, kadernictvi a spousta dalsich. Oni na rozdil od tech druhych maji zajistene velice slusne prijmy, at se deje co se deje. Kdyby takhle bridilsky ridil nekdo svuj provoz, zkrachuje a pujde se registrovat na pracak. Bridilske rizeni statu je prakticky nepostihnutelne. A vsad se, ze vsichni bez rozdilu budou chtit v politice zustat a pred volbama budou vykrikovat bud jak oni zachranili republiku z covidoveho nebezpeci nebo jak oni by byli zachranili republiku rychleji, lepe a radostneji, kdyby jim to ti prvni nekazili.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:07

MP Meri jo, to jsme řešili minulý pátek s tátou. Nakonec se objednal na pondělí, asi hodinu před tím volal obvoďačce. Jsem fakt ráda, že u muže ve firmě jim testy proplácí, pokud mají nějaké podezření. Dneska byl na testech od července už asi potřetí.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:09

MP Meri Tak třeba v HK ve FN není pro samoplátce jediný možný termín, pro žádanky je volné téměr vše.... nechápu

Online viktorka_od splavu
49438 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:17

Liesel mne to ze ve fakultce jedou na zadanky a soukromy zarizeni samoplatce prislo celkem logicky, u nas to tak taky bylo

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:19

Evaeva Taky to teď řešíme v rodině. Ještě nám pán na lince sdělil, že o víkendu stejnak hygiena nepracuje, tak co řešíme, klídek a pohoda, v pondělí se uvidí. Já jsem si naivně myslela (fakt myslela), že hygieny jedou tak od října nonstop provoz. Samozřejmě ne že tam seděj ty samý lidi sedm dní v týdnu, ale že prostě mají nějaký systém směn, že se na to v létě nabrali nový lidi atd. To jsem se zjevně spletla, nejspíš je víc potřeba soustředit se na to, jak lidem znepříjemnit pobyt venku, aby necourali na trhy, než se zaměřit na testování a trasování. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:24

Garfie mně jich líto teda není, že si to nepředstavovali to mi je jasný, ale sedět na kopci na sluníčku to by uměl každej. jsou tam od toho, aby drželi i když lije a fučí

​Mě jich taky není líto, jsou to populisti tak ať si to vyžerou. Nebýt populisti, nemuseli se do této situace dostat!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:26

MP Meri a toho dotyčného vytrasovali? Táta byl kvůli příznakům, žádný kontakt neměl. Volal na nějakou tu covidlinku a tam mu řekli, ať zavolá v pondělí doktorce. Nechápu, proč není nejaký systém zpětného proplácení, kdyby byl pozitivní, klidně mohl celý víkend beztrestně roznášet covid.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:31

Evaeva Jen silné příznaky. Na hygienu volal proto, že jeho obvodní odešel do důchodu, nastupující lékař má do 16. dovolenou a zastupující lékař bude (snad) v pondělí. Tak mi to přišlo jako situace, kdy by žádanku mohla vystavit hygiena, ale dlouhej nos. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:38

MP Meritak to je fakt smůla. Možná by šlo zkusit pohotovost?

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:40

MP Meri teda to prohlubuje můj už tak nepěkny názor na Hygienu v ČR ...

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 11. prosince 2020 14:46

Garfie myslím, že na tomhle případu, který ted dopadá a ještě dopadne na nás všechny opravdu tragicky včetně dalších třeba dvou generací (schodek rozpočtu atd atd) je naprosto pregnantně vidět absence jakékoliv vize a populismus až pseudopopismus. A tak je to prakticky se vším, čeho se tahle vláda dotkne.