Oh, držím palce ať to dá ![]()
Koronavirus
razorblade Taky držím palce a taky přihazuju jednu 97letou babičku (kamarádčinu), která covid přečkala. Sice zeslábla, ale dala to! Takže ![]()
no asi tak...Čermák k očkování ![]()
razorblade Taky držím palce.
no asi tak...Čermák k očkování
K tématu očkováni doporučuji včerejší Pro a proti na ČRo Plus
A všem nemocným přeju lehký průběh a rychle uzdravení.
eM no jenze debata vubec neni ockovat vs neockovat! neni totiz cim a jen tak nebude
V CR se povedla minsiterstvu zdravotnictvi nadherna inzerce v novinach - jako by inzerovali za antivax ![]()
A666 no vhledem k situaci nastinene vyse, kdy vakcina s velkou pravdepodobnosti nebude dostupna ani tem, kteri jsou pro-vax.. tak bych rekla ze to bude umysl-jsou mazanejsi nez jsme cekali!![]()
eM no jenze debata vubec neni ockovat vs neockovat! neni totiz cim a jen tak nebude
O tom ta debata taky nebyla. Tam šlo o to, zda má ČR nachystanou strategii jak/kde/kdo/koho bude očkovat, až přijde den D a vakcina bude schválena od EMA.
Takze...sambovi volala hygiena a prej podle novyho narizeni ma na 15dni pocinaje datem myho testu narizenou karantenu, bez ohledu na vysledek jeho testu. Nezapomneli pripomenout, ze jento do 24.12 vcetne a at hlavne nikam na Vanoce nechodi
ja muzu...k Tondovi jsem informace ohledne dylky karanteny nedostala pro zmenu vubec.
711990 co to je za pitomost...? Karanténa byla 10 dnů a pak případně test, pokud první byl negativní..
711990 kocourkov, ale mozna je to spis k placi nez k smichu
, preju co nejlehci prubeh![]()
711990 A pak se můžou divit že si z nich každej akorát dělá srandu![]()
My jsme vsichni pozitivni, teda sambo na testu nebyl, prej to pozna (jo kdyby se nekomu nechtelo na test, tak mu treba muzete zavolat). A jedinej bezpriznakovej je teda deda, kterej je jinak vecne pul zimy na hromade. Ja se z toho picnu.
viktorka_od splavu no jako fakt sem z toho akorat nastvana
711990 tvl, tak to je pecka
Oni jsou fakt na palici...
Karja jezis chudaci. Tak at deda bezpriznakovej zustane!!!!
711990 My jsme po tom prvim telefonu taky dostali kazdej jinak dlouhou karantenu.
711990 Ty jo, to mi povidej, vari mame, ted tam vytiral a vozi mi dite po zahrade:-D:-D. Tak mozna zitra teda uvari a vytre I nam:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY