999 a pak, ze ti plise neslusi![]()
Co jste si dnes koupili/y?
999 krasna sukna.
razorblade Jenže tahle je fakt divná :-). Cípatá, různě nabraná...
Janulik03 Díky, mně se taky líbí :-).
999 To je paráda, moc ti to sluší
.
999 sukně je super! To je taky COS?
nellielovett Je, no...:-).
999 cely bozi aj s tema Nike, nos to tak pliiis.
0zero7 Díky. Tak jo :-).
999 uzasnej komplet!!! ja si ji vcera sla hned zkusit a zaplakala jsem:D takhle to proste na me nevypadalo;))
711990 na mne to taky takhle nevypadalo,ale stejne jsem si ji koupila;) Mam teda trochu jinou, v khaki barve z Manga (byly slevy...)Potrebovala bych mit tak aspon 170 cm,aby to vyznelo,jak si predstavuji,ale i tak dobry.ovsem musim k tomu mit podpatky,placky mi k tomu vubec neslusi.
711990 Díky. Hele já si tady před pár dny stěžovala, že mi nesluší plisovaný sukně a s touhle to díky její "divnosti" klaplo.... Takže na tebe ta pravá taky někde čeká :-).
999 ja se obavam, ze takhle (uzasne jako ty) by mi proste zadna sukne nepadla ani kdyby byla ze zlata
s teniskama genialni
přišla mi objednávka z reserved a většinu toho vrátím. mám tam třeba dvoje kalhoty, oboje 36. jedny jsou mi akorát, a druhé jsem vůbec nepřetáhla přes zadek
prostě ne že bych je nedopla, vůbec jsem se do nich nedostala. na bundě je červený flek ![]()
999 super sukně i boty
999 outfit se sukní je super.. já jsem si zkoušela černou, ale nejsem typ na plisovane sukně ![]()
Odnesla jsem si aspon tyhle saty. Ne, ze bych uz nemela poodobne, ale par rozdilu tam je...

A vzdusne na dovolenou, ty jsou hodne oversized, vzala jsem si je v nejmensi velikosti

Tulipe Oboje super. V Cos mi je vždy ľúto že nemám aspoň veľkosť 38.
Tulipe Super nákup, ty černo růžový šaty by se mi vyloženě hodily...:-).
paktofonika Ale k té 38 se dá snadno dopracovat ![]()
(vtípeček)
Lama_z_Lana
No ale ja by som chcela byť štíhla aj vo veľkosti 38,možno som to prehnala a stačila by 36.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje