andulka01 Kokony zaševky majú,aj na inom oblečení od nich zaševky sú. Ja mam 65D a do veľkosti 34 prsia v pohode dám.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Ok, díky, po výplatě se půjdu do Pařížské opatrně kouknout
paktofonika No ani nemluv, ja kdybych vas tu chtela pobavit, hodim sem svou fotku v nejakych COS oversize satech
no uprimne mi uplne nesedi moc ani ty zavinovaci, co mas a co jsem tak strasne chtela, ale necham si je.
zkoušela jsem aktuální kokony bez rukávů: mám hodně přes prsa (95cm asi), tak jsem vzala 42 a tak tak jsem to tam nahňácala; navíc to nevypadalo úplně ideál, tak jsem nekoupila. chci ale říct, že i když mám normálně vel. v průměru 40, ten zbytek kokonů směrem dolů mi byl tak akorát. nějak moc větší než obvykle nejsou - spíš naopak. ostatní v COS zase tenduje opačným směrem; i v S jsem často plavala.
Dvoje saty v COS.Viroza funguje ![]()
andulka01 Ty dvoubarevne jsou hodne lehke, splyvave, to se s kokony neda srovnat. Na nich mi zasevky nechybi
mitford sister 95 pres prsa je hodne?
viktorka_od splavu já nevím :) mám velký prsa. v poměru k tělu. představ si 0zero, je můj body double bych řekla
Ani ne před 14 dny jsem sem psala, že bych si měla dát pokoj s šatama, konkrétně s modrýma. Proto jsem si v Berlíně koupila další modré a další mám na cestě
A pak teda ještě jedny zelené, na které jsem tip dostala tady, aby se neřeklo ![]()
A ještě jsem zapomněla na boty.

Brioso Všechny šaty krásný :-).
Brioso To je nádhera, včetně bot
. Užila bych všechny
.
Dnes rtěnku, díky za tip barbucha
.
Zarinya Ukaž, jaké?
paktofonika Tak v COS vždy záleží na střihu, ale jejich upnuté šaty prostě nedopnu přes záda/hrudník. A teď chápu proč
. Jestli máš obvod 65 cm, je to jasné.
paktofonika Na USA webu, zdá se, 32 mají.
Koupila jsem si lžíci na boty, protože jinak bych musela vyhodit ty Huarache...
.
whiskas Tak dúfam že onedlho bude v ponuke aj u nás. Asi im dnes napíšem.
999 :)) já to beru tak, že se mi vždyky zvedne tepovka. každý pohyb se počítá!
mitford sister A stejně ti děkuju za tip :-).
Brioso Ty prostredni uz mate? Me teda zklamaly. Pas maji na me moc vysoko, vystrih se rozevira a vubec nejsou tak vzdusne a vlajici, jak vypadaji na fotce. Ale mozna na ne jen nemam postavu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje