Edge tak HM baleriny 39 jsou k mani, pokud o ne jeste stale mate zajem, napiste mi prosim zpravu a domluvime se ....
Co jste si dnes koupili/y?
MP Meri Jo, mozna se ti treba I zvetsi noha. Ja prave asi objednam uz vetsi cislo, mam to ted nejak pul na pul, asi budu muset tu nohu obkreslit a premerit, ale vagabond mi byly vzdycky spis mensi. Plus zkusim jedny cerny tenisky, maji teda bilou podrazku, coz je uplne idealni, ze jo:-D, ale libej se mi.
Karja tyhle vagabond sandály vzit rozhodně o číslo mensi
moora Aaa, diky. Takze kdyz mam 38,5 tak beru 38 sandale a 39 tenisky. Na 37 se necejtim, to nemam vubec zadnou boticku odnikud;-).
whiskas mě má na svědomí (mají i červenou):

brrr
vyprodali modrou ... Já jsem fakt zvědavá, co nám dorazí. Už ji mám na cestě.
whiskas tu modru ma kolegyna a je pekna.
Karja počkej počkej jestli ti trochu klesla klenba v těhotenství a máš "větší nohu" tak nic na příští sezónu nekupuj! může se to ještě změnit.. aspoň o půl čísla stopro
whiskas prosimtě dej hned zprávu jak ti dorazí, já objednala ale ještě neplatila, kdyžtak to zruším:-)
Janulik03 Děkuji za uklidňující zprávu :-).
viktorka_od splavu Podám hlášení jen co dorazí. To jde objednávka zrušit bez vyzvednutí?
whiskas nee, to ne, já jsem zadala objednávku s platbou převodem z účtu. tudíž je dokončená až ve chvíli když jim přijde platba, do té doby nic neposílají.
viktorka_od splavu Aha, tento způsob neznám. Mám zprávu z PPL, tak bych ji mohla mít tak ve středu (musím ji nechat uložit do parcel shopu).
whiskas no normálně tuto možnost eshop nabízí, některé to nemají, eobuv jo. pokud do určité dané doby nezaplatíš, objednávku stornují, případně se ještě předtím zeptají, jestli jsi nezapomněla, menší eshopy i telefonují. buď se omluvím a zaplatím nebo se omluvím že jsem si to rozmyslela. občas to tak dělám když a) nejsem si nákupem úplně jistá b) nemám v tu chvíli na kartě peníze c) nelíbí se mi jejich online platební systém
viktorka_od splavu Díky za vysvětlení. ![]()
moora A prosim te jeste, ten pasek pres nart je na vyssi nart, nizsi nart nebo tak normalne? Ja mam spis normalni, maly pres nart mi jmtoho jeste moc nebylo;-). Diky.
viktorka_od splavu Jo, mam vetsi, ale nijak rapidne. Ja mozna mela I driv vetsi nohu, jen mi nejak nevadilo si ji kurvit v tech spicatych botach:-D. Takze vsechny baleriny a lodicky jsou mi male, ale zbytek je mi v pohode;-).
Karja já mám spíš vyšší nart (ale nijak extremne) a jsou mi dobre.
moora Dik, tak to mi asi nebudou. No uvidime;-).
whiskas Mi teď psali, že už taky vrčí. Jsem zvědavá jak stará Blažková.
saty i kdyz uz asi moc neunosim. Ale v kramu byla jen obr velikost tak sem ted objednala z eschopu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje