Lilly_Ku ja mám tyhle lovecké kabelky ráda. Mám tři různé typy. Myslím, že se nikdy neprestaly úplně nosit. Léty prověřeno.
Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita Ty se mi líbí. Až tak, že bych se na ně šla podívat. Ale ty úzké rukávy budou asi problém ![]()
Kúpila som si sukňu a môže za to whiskas ![]()

Lilly_Ku
krásná barva.
paktofonika
pěkná.
paktofonika mne se libi ale pamatuji si, ze neco podobne nosila mamka, fakt se to vraci vsechno
Candance jj taky jsem takovou měla:-)
Náhodně jsem vlezla do e-outletu Vagabond a zjistila, že se tam zjevily ty boží sandály, který už druhým rokem intenzivně závidím nellielovett a z nějakýho důvodu jsem si myslela, že už nejsou a nikdy nebudou, taková radost! :)

Karoleena Tie tam sú zľavnené už od minulého roku ![]()
paktofonika Asi nějaká slepota no, ale jsem si teda skoro jistá, že jsem už v tom outletu od té doby párkrát byla a nikdy si jich tam nevšimla, jen takových těch co mají silnější podrážku a naopak nemají ten pásek přes patu...
Karoleena No určite tam boli tieto pretože som o nich párkrát premýšľala, naposledy na konci zimy, ale následne som ako vždy zhodnotila že nemám pekné chodidlá na to nosiť tento typ. Tie s hrubou podrážkou sa mi nepáčia.
paktofonika Ani mně moc ne, už jsem si je i někdy loni zkoušela, že bych je vzala právě jako náhradu za tyhle, ale zavrhla jsem to, naštěstí!
Lilly_Ku Nadherna a dobre jsi udelala, ta velka B14 taska je totiz za trest. Jak kdyby ji navrhoval Pat a Mat.![]()
Proč Pat a Mat? Já o B14 totiž uvažuju, jsem jedno velké ucho.
Karoleena jsou tam už dlouho, já je vracela, protože jsem slapala malíčkem po chodníku ![]()
ale jinak jsou fakt boží
Karoleena No tak dík, mám zas brouka v hlavě. Já je nellie taky vždycky záviděla.
Jakooo..líběj se mi dost, ale nevim, jestli bych to nosila. Chtěla jsem si koupit Gizeh, ale v krámě to prostě nějak nebylo ono, tak jsem zkoušela nosit jiný svoje žabky a všem si přijdu hrozně bosá. Jenže třeba k těm cípatejm cosáckejm šatům by se hodily hodně, noo ![]()
Potrefenáhusa tyjo, já si tuhle vzala vagabondy a trochu sem skučela, bojim se, že moje nohy dost zpohodlněly v birkenstockách, to sem na sebe zvédavá v zimě ![]()
dynda celou vahu kabelky drzi jeden miniaturni magnetek, pri chuzi se asi tak 500x za hodinu rozepne a vyvali se cely obsah, jine zavirani uvnitr neni. Takze nosit v ni lehke veci nebo ji pridrzovat dno cely den.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje