Lama_z_Lana ale , ale batman ![]()
nieee, sú krásne ![]()
Lama_z_Lana ale , ale batman ![]()
nieee, sú krásne ![]()
Janulik03 Joo, batmanky - to už jim zůstane ![]()
Jinak boty jsou zara, ale mám je už hodně dlouho.
andulka01 prosím, dej vědět, jaký to je...já jsem byla loni z LL dost zklamaná, tak se mi tam letos ani moc nechce
Zblbly jste mě, koupila jsem si Nike Huarache. ![]()
Stará Stanová Kůže doufam, že vkusný!
Mutziputzi No dovol, jak jinak...

zamýšlela jsem to k černé křivákovité mikině a šedým teplákolegínám (aby mi to slušelo při běhu, protože běhat neumím, tak aby mi to aspoň slušelo...), které jsem tam také vybrala, ale už i došlo, že tohle asi nejsou boty na běh... no nic, uvidíme.
(a to jsem tam původně vybírala jen batoh do školy
)
Stará Stanová Kůže ty jsou fajn![]()
Potrefenáhusa Jejda, co bylo loni špatně? Mám to i jako dárek pro přítele, moc doufám, že to bude hezký. Recenze zatím dobrý.
Lama_z_Lana Krásná Batwoman!
Stará Stanová Kůže Tenisky super, obávám se, že ten svůj stop stav nevydržím a jedny si koupím, páč mám jen dvoje...![]()
Dneska doručovali, už se co se oblečení týče začínám pomalu těšit na podzim. Kabát mám z loňska černý a je super, tak ještě v šedé a kalhoty tentokrát v černé.

Luna Boty se maj střídat, je to zdravý.
andulka01 hlavní nedostatek byl v tom, že jsme seděli na byť dražším, tak blbějším místě za sloupem, odkud jsme neviděli prakticky nic. Ale i tak mi to přišlo strašně amatérský a takový...nějak jalový. Ale byli jsme loni na obou těch hlavních představení a jedno mi přišlo takhle blbý a druhý super (super to s tou karkulkou, co maj letos na plakátech)
Ale švédskej cirkus Cirkor zatim nedostižnej (a i ten se jednomu kamarádovi nelíbil)
Stará Stanová Kůže dobry tenisky.
Lama_z_Lana Saty skvely
. Kdybych si nedala stop COS stav, jdu do nich taky.
Potrefenáhusa Tohle je to představení s koňma. Místa nečíslovaná, kdo dřív přijde ten sedí. No uvidíme. Naposledy jsem na Letný byla na druhým ročníku.
andulka01 ty číslovaný byly v takovým tom historickým dřevěným.
Potrefenáhusa andulka01 Letos jsem byla na Arkoreacro a rozhodně dobrý, ale mě se tam líbilo i loni (fousatý Kanaďani)
Klara ty fousatý kanaďani mi právě přišli blbý, ale na Akroreacro jsem byla předloni na Lední Letný a líbilo se mi to
Dva lístky na Radůzu!!! Juch. Žlutýýý žlutýýý gladióly s nebem si tančí barkaróly. Já se těšim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.