Luna no ale Zuby nehty jsou dobrý furt ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Raduzu som doteraz nepoznala, dala som. 1,5 minuty Madeleine a ist na koncert tak zaspím no. To už radšej pôjdem na Canibal Corpse ![]()
Toto si šepkaj pre seba niekde v kúte, ale najprv sa dobre poobzeraj, či nie som v dosahu ![]()
Luna no tak jistě! Ono se teda u toho mnohem líp pokuřuje v klubu, než mejou vokna, tak aspoň to mám já s touhle hudbou. Kromě Fajta vím. No a jednou jsem se nějak omylem ocitla na Závišovi - a no jejej, tam teda jsem pocit trapnosti pocítila zase já :D. To teda u mytí oken taky ne. Co by tomu řekli lidi
.
Kelarová je segra Bittový, ne? Ta teď jede ten dětskej sbor malejch Romů, byla jsem na koncertě s filharmonií, jako pěkný to bylo.
Dneska jsem si čirou náhodou koupila v tescu dva tenké dlouhé svetry do V, černý a tmavě žlutý. A tmavě červené pouzdrové šaty. Platila jsem samoobslužně. Při východu to trošku zahrálo, ale nikdo mě nezatknul.
Až doma jsem zjistila, že jsem si zapomněla nechat sundat ty hlídací bazmeky. Tak tam budu muset znovu. Naštěstí jsem našla i účet, nebudu za zloděje. ![]()
A propo.. šaty mi sedí dobře, barva na foto neodpovídá, jsou mnohem tmavší a ne dorůžova.
Nelíbí se mi ale ten zlatý kroužek, přemýšlím, čím ho nahradit.. Nenapadne někoho něco?

Raduzu som doteraz nepoznala, dala som. 1,5 minuty Madeleine a ist na koncert tak zaspím no. To už radšej pôjdem na Canibal Corpse
Tos zkusila špatně, tohle je vážně uspávačka....znám hlavně ty starší věci. Má srdcervoucí texty. A ten hlas....
Gellnerova Zavis je dobrej!
Mne se libi Uz je to tak od neho.
Dadoo nešel by ten kroužek odpreparovat a i s těmi očky co ho drží?
Kora Ideální řešení!!! Jsi génius! To je přesně ono. nechám to odstranit celé. Díííík!![]()
Dadoo Mne jednou poslali z eshopu I s tim bezpecnostnim klipem, doma jsem to normalne rozdelala. Nasla jsem si na navod nekde na mimibazaru nebo emiminu. Myslim, ze jsem do toho klepala kladivem a pak rezala:-D.
Karja do toho nejdu.
Zajedu snad příští týden a nechám si to sundat. Mít to na jedné věci, tak to snad i zkusím, ale rovnou na třech.. To bude jednodušší s tím zajet :-)
Košili a cyklo průvodce po Barceloně

Dadoo Jo, ja puvodne taky vyrazilo do nejakeho jineho obchodu, co byl nejbliz, ale tam mi to nechteli sundat, tak nic jineho nezbyvalo:-/
nellielovett Teda, tu knihu a hlavne ten nasledujici program ti moc zavidim;-).
Dadoo Pokiaľ sú to tie obyč plastové tak tie sa dajú rozdeliť magnetom, na tie s farbou by som si netrúfla aj keď s magnetom by to tiež šlo len pri namáhaní praskne ampulka a oblečenie je zničené
nellielovett Super košeľa aj kniha. ![]()
MP Meri já je mám z vagabondu, byly i se slevou, ale jsou to strašný španělsky boty, do krve i po roce
Potrefenáhusa Podľa toho čo tu čítam tak tebe Vagabondy celkovo akosi nesedia, alebo sa mýlim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje