barbucha Normálně ke kalhotům, ale líp samozřejmě vyniknou se sukní a v šatech. Dneska jsem je vytáhla se silonkama, když se zase tak bláznivě oteplilo a cajk, ale jinak budou muset počkat asi až na jaro, no. V létě uzavřenou obuv nenosím a naboso už vůbec ne.
Co jste si dnes koupili/y?
Mně se právě zdaj jako pro nošení naboso. Prostě nad 15 stupňů
Tak jsem si říkala, co teď na zimu s nima chceš dělat ![]()
barbucha No právě proto jsem psala, že nevím, co mě to popadlo. Ale když teď koukám na aktuální předpověď, tak vono to asi nebude s tou zimou tak horký
.
viktorka_od splavu Dík.
Jo, nakonec je eště unosíš ![]()
Konečne. Síce nie je kožená(vyzerá tak, koženka mi nevadí) , ale za to sedí perfektne a má čierne zipsy. HM, na stránkach píše, že je vypredaná.

paktofonika pekna bunda
paktofonika vyzerá dobre,som zvedavá na nejaký outfit s ňou.
Ja dnes zateplene boty do zimnich pliskanic

Šaty

Lamicka dobrý nákup
Nekoupila jsem tyhle, protože neměly mojí velikost :( ale jsou krásné.

Lamicka hezký nákup! Boty?
Lamicka Super nákup!
nellielovett Vagabond
Lamicka jsem si to myslela, děkuji.![]()
Lamicka ty koupene saty jsou moc pekne
Lamicka to je pěkný nákup
andulka01 Bruegel, pokud se tam teda dostaneme, online lístky na naše možný termíny jsou bohužel už vyprodaný. Co bude určitě, je sacher, ten snad vyprodanej nebude :-).
wendulka Děkuju, je to narozeninový dárek, ale sama se těším. Byla jsem ve Vídni jednou, v rámci takového toho porevolučního zájezdu - busem tam a zase zpět, svačina s sebou, Schönbrunn z okna autobusu, snad bude pan řidič moct zpomalit, průvodkyně s deštníkem - tak věřím, že to bude o dost lepší tentokrát :-).
Zina na tom porevolučnom zájazde si musela byt s mojou sestrou. Išli na vianočnu Vieden a busom. Autobus teda spomalil, aby pekne videli výzdobu mesta a potom všetkých vyložil v nejakom nákupnom centre ked mali asi dve hodiny rozchod. Doteraz na to spomínaju. ![]()
Hľadala som nejakú "lepšiu" náhradu za už obnosený (a polyesterový) kabát z M&S rovnakého strihu. Tento má teda len 54 % vlny, tak uvidíme, ako obstojí. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.