slniecko krasnej ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak odskúšané, do kabáta sa zmestí.
slniecko ![]()
díky.
whiskas no, nie je začo, dnes už bolo len 10 stupňov, tak som to overiť musela ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jestli i vaši muži nakupují v COS? Ptám se, protože myslím, že muži by se ty věci taky líbily, ale mám obavu, jak mu to bude a jestli se to na jeho typ vůbec hodí... Je totiž docela velkej (téměř 2m, hubeňour úplně taky není...). Občas s tím má někde problém, např. v HaM. Tak jestli náhodou nemáte zkušenosti? Jako není úplně nákupní maniak, tak abych ho tam nelákala zbytečně
. Dík.
slniecko krásnej svetr
moonlight Jak co :-). Můj muž je taky skoro dvoumetrovej, ale štíhlej. Dlouho bral Cos jako obchod pro hošíky, ale když naposledy sháněl obyčejné tričko z dobrého materiálu, tak tam se mnou šel. Koupil si dvě a když doma prošly pračkou a sušičkou beze změny, tak si jich nechal koupit ještě dalších šest
. Jen byl teda dotčenej, že má obvykle velikost L a tady S. Jakože co je to za chlapa v esku...
.
Dík! No to je pravda, že ty velikosti tam trochu haprujou, tak to bude asi i u mužů, což by asi byla výhoda. Muž má obvykle XL až XXL. Ale on není tlustej, je takovej prostě mohutnej
Tak kdyby měl o dvě velikosti míň, tak bude mít naopak asi radost.
nellielovett ďakujem.
moonlight no nevim.. asi ty velikosti budou podobny jako v damskym. ja koupila L a postoupeno synovi:-/ jinak ma L na sirku a XXL na vysku:-)
moonlight Priateľ má bežne veľ. M ale tričká Cos si musel vziať S pretože M mu bolo dosť veľké. Určite by bolo lepšie zájsť najprv do obchodu a keď už bude vedieť tak kľudne aj objednať.
viktorka_od splavu paktofonika Tak to jsou asi dobré zprávy, co se týče velikostí, jako že mu to nebude všechno malý, ale teda určitě to bude chtít vyzkoušet. Díky!
Bundu a za tu barvu může Miru , neb mě v jiném vlákně inspirovala
.

Ta barva je dokonalá!, krásně se doplňuje(šály, čepice, rukavice, kalhoty, boty...) s plno jinými barvami![]()
...jo a myslím, že Ti půjde krásně k pleti a vlasům.
Oproti tmavě modré nebo černé(ad kabáty...)
Miru Přesně, ta barva mě hned zaujala a opravdu, jak jsem ji viděla, tak jsem si vzpomněla na tvůj včerejší příspěvek
.
...tak zase záleží na odstínu, že jo![]()
Modrá dost často dělá z blondýn jakoby nemocné nebo mrtvoly...![]()
Ale samozřejmě, dá se to rozrazit šátkem či šálou kolem krku, aby ta modrá nebyla přímo u obličeje.
No, a taky modrá, tmavě modrá, je jakoby šmrncovnější černá, prostě elegance pro všechny příležitosti.
Miru Nech toho, nebo si ten modrý objednám
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.