Mi marteny promokaly. Teda když se mi podařilo stoubnout do takové té čapačky mezi cestou a chodníkem, tak do nich občas nateklo. Klouzaly asi trochu jo a na zimu v Praze byly ok. Hm, začínám uvažovat nad těmi Emmeline. Naštěstí bych je potřebovala vyzkoušet a nemám kde.
Co jste si dnes koupili/y?
brrr Ty Emmeliny jsou fakt boží, už dva měsíce jsem je skoro nesundala z noh mám pocit. :) A předevčírem v Brně trochu nasněžilo, tak jsem se právě po všech těch historkách o klouzavých martenech bála, že si na té tenké vrstvě mokrýho sněhu někde jistojistě rozbiju ústa, ale zatím dobrý, přežila jsem.
711990 Jú, Rím ti závidím.
Karoleena Najprv sa mi tie Emmeline nezdali, ale ako som ich videla na agentke tak dobrý, práve sa mi zdajú byť ešte lepšie než tie 8 dierkové, len som ich nikde nevidela. Nevieš či je rozdiel vo veľkosti medi 8 a 6 dierkovými? Tie 8 som skúšala a sedí mi moje číslo, keď tak by som tie emmeline objednala
Mutziputzi já je mám a ty moje proste klouzou, a to docela hodne, mám je teda už strasne letitý, leda by je teď dělali z jiný gumy než driv.do Prahy v pohode, zima je tu fakt málokdy
paktofonika vona pražská dlažba, když mrzne, taky není uplne top, jako já bych si je koupila, jen proste to úplně nejsou boty do zimy a do terénu (jak se tu tuhle nekomu doporucovalo)
ja bych si hned koupila nový, ale strasne se bojim toho, ze mi sezerou nohy, než se rozchodej
paktofonika ja zas nutne nepotrebuju tyhle.
A mnoho dalsich.

Potrefenáhusa No ja som kúpila zateplené Kenova, že ich budem nosiť na dlhšie prechádzky so psami, do mesta si zatiaľ vystačím s Amina. A potom som chcela som niečo ako marteny alebo tie nezateplené Kenova, ale to je blud mať 2 rovnaké topánky. Proste ich kúpim a vyskúšam. To je presne ako debata o converskách, nepohodlné, o číslo väčšie, kvalitné a vydržia a u mňa presný opak :D
paktofonika mne přijde normalni mít vic bot, však nejsou uplne stejný a boty se maj aspoň trochu střídat. Marteny maj podobnej problém jako converse, a to je podle mě siti v různých asijských zemích. Moje converse z r. 2008 jsou určitě o číslo menší než stejná velikost koupena přes net předloni (musela jsem vracet, byly mi velký), taky se liší nízký od kotnickovych trochu velikostne a pomalu snad i různý barvy...![]()
Luna tyhle duchodcovsky jsou super, před mnoha a mnoha lety měl podobný vagabond, vypadaly jak starý boty na bezky ![]()
Wanda von Dunajew paktofonika Ty zateplene Kenova uz par dni nosim, hlavne kdyz vyrazim s detma (jinak si zatim vystacim s perkama a kozackama). Jsou to backory a uzasne teple.
Až se mě jaro zeptá co jsem dělala v zimě...3 stovečky

Lamicka Super, už sa na ne teším.![]()
Když čtu ty debaty o botách, tak já jsem děsný zpátečník... Teď jsem teprve objevila Uggs, to je ale krása nesmírná, mám pocit, že už nic jiného v zimě nosit nebudu.. Marteny nechci protože žerou nohy (klouzavost je mi ukradená)..!
Teď nejvíc koukám na Blundstone, jen mám pocit, že k tomuhle vágus stylu je potřeba zakomponovat pel mládí, jinak je to blbý. Tak nevím. ![]()
A potřebuji nějaké fakt výletní boty, nějaké ty membrány a vibramy by mohly mít, ale hlavně musí vypadat dobře. A timberlandům to výletní použití nějak nevěřím. Dejte tipy prosím pěkně..
Pavlena Pel mládí nemam a v Blundstone chodim středem! Uggs/Emu mám asi šestery, bohužel jsou ale do suchý zimy, kterou v Praze člověk moc nezažije a takový ty klasický Timberlandy na tůry nejsou, jsou tuhý a těžký jak mrcha.
Pavlena Mne se docela libily Geox takove ala Timberland na eobucvi, tam tu kvalitu a pohodlnost verim. Ale ja bych to moc neunosila, do prirody nosim pohorky, po meste ted s V.Kenova. Uggs mit nemuzu, vypadam v nich jak kocour v botach :)
Pavlena kamarádka má celkem pěkný boty na tůry, teď mi psala, že je to Adidas terrex. A ještě se mi celkem líbí Nort h face nebo Columbia.
Dorazili boty. Nechávam si ich. 
![]()
Janulik03 ty jsou nádherný!!!
Mutziputzi Timberlandy mají takovou víc trekovou verzi, nebo se daj vzít dětské, tu klasiku jsem úplně nemyslela, ty jsou fakt těžký. Ale stejně mě nepřesvědčily.
Lamicka Geox znám, jsou velmi pohodlné, ale přijdou mi do města, na hory fakt ne.
Kokoska jakože hory. Jako s dítětem, takže ne 30km do kopce denně, ale rozhodně chci kotníkové, pevné, hrubá podrážka atd. A zároveň lehký.
nellielovett Adidas se mi nijak extra nelíbí, to už spíš North Face. A Columbia mi už nesmí přes práh, dětské zimní boty od nich byly velký fail... (impregnace 2x denně a i zmrzlý sníh je promočil).
Děkuji, klidně ještě pište..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025