Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline brrr
12276 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:21

Mi marteny promokaly. Teda když se mi podařilo stoubnout do takové té čapačky mezi cestou a chodníkem, tak do nich občas nateklo. Klouzaly asi trochu jo a na zimu v Praze byly ok. Hm, začínám uvažovat nad těmi Emmeline. Naštěstí bych je potřebovala vyzkoušet a nemám kde.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:25

brrr Ty Emmeliny jsou fakt boží, už dva měsíce jsem je skoro nesundala z noh mám pocit. :) A předevčírem v Brně trochu nasněžilo, tak jsem se právě po všech těch historkách o klouzavých martenech bála, že si na té tenké vrstvě mokrýho sněhu někde jistojistě rozbiju ústa, ale zatím dobrý, přežila jsem.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:31

711990 Jú, Rím ti závidím. 

Karoleena Najprv sa mi tie Emmeline nezdali, ale ako som ich videla na agentke tak dobrý, práve sa mi zdajú byť ešte lepšie než tie 8 dierkové, len som ich nikde nevidela. Nevieš či je rozdiel vo veľkosti medi 8 a 6 dierkovými? Tie 8 som skúšala a sedí mi moje číslo, keď tak by som tie emmeline objednala 

Offline Potrefenáhusa
38575 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:41

Mutziputzi já je mám a ty moje proste klouzou, a to docela hodne, mám je teda už strasne letitý, leda by je teď dělali z jiný gumy než driv.do Prahy v pohode, zima je tu fakt málokdy

Offline Potrefenáhusa
38575 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:44

paktofonika vona pražská dlažba, když mrzne, taky není uplne top, jako já bych si je koupila, jen proste to úplně nejsou boty do zimy a do terénu (jak se tu tuhle nekomu doporucovalo)

ja bych si hned koupila nový, ale strasne se bojim toho, ze mi sezerou nohy, než se rozchodej

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:52

paktofonika ja zas nutne nepotrebuju tyhle.  A mnoho dalsich.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:52

Potrefenáhusa No ja som kúpila zateplené Kenova, že ich budem nosiť na dlhšie prechádzky so psami, do mesta si zatiaľ vystačím s Amina. A potom som chcela som niečo ako marteny alebo tie nezateplené Kenova, ale to je blud mať 2 rovnaké topánky. Proste ich kúpim a vyskúšam. To je presne ako debata o converskách, nepohodlné, o číslo väčšie, kvalitné a vydržia a u mňa presný opak :D

Offline Potrefenáhusa
38575 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:00

paktofonika mne přijde normalni mít vic bot, však nejsou uplne stejný a boty se maj aspoň trochu střídat. Marteny maj podobnej problém jako converse, a to je podle mě siti v různých asijských zemích. Moje converse z r. 2008 jsou určitě o číslo menší než stejná velikost koupena přes net předloni (musela jsem vracet, byly mi velký), taky se liší nízký od kotnickovych trochu velikostne a pomalu snad i různý barvy...

Luna tyhle duchodcovsky jsou super, před mnoha a mnoha lety měl podobný vagabond, vypadaly jak starý boty na bezky 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:21

Wanda von Dunajew paktofonika Ty zateplene Kenova uz par dni nosim, hlavne kdyz vyrazim s detma (jinak si zatim vystacim s perkama a kozackama). Jsou to backory a uzasne teple. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:24

Až se mě jaro zeptá co jsem dělala v zimě...3 stovečky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:25

Lamicka Super, už sa na ne teším.

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:26

Když čtu ty debaty o botách, tak já jsem děsný zpátečník... Teď jsem teprve objevila Uggs, to je ale krása nesmírná, mám pocit, že už nic jiného v zimě nosit nebudu.. Marteny nechci protože žerou nohy (klouzavost je mi ukradená)..! 

Teď nejvíc koukám na Blundstone, jen mám pocit, že k tomuhle vágus stylu je potřeba zakomponovat pel mládí, jinak je to blbý. Tak nevím. 

A potřebuji nějaké fakt výletní boty, nějaké ty membrány a vibramy by mohly mít, ale hlavně musí vypadat dobře. A timberlandům to výletní použití nějak nevěřím. Dejte tipy prosím pěkně..

20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:31

Pavlena Pel mládí nemam a v Blundstone chodim středem! Uggs/Emu mám asi šestery, bohužel jsou ale do suchý zimy, kterou v Praze člověk moc nezažije a takový ty klasický Timberlandy na tůry nejsou, jsou tuhý a těžký jak mrcha.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:32

Pavlena Mne se docela libily Geox takove ala Timberland na eobucvi, tam tu kvalitu a pohodlnost verim. Ale ja bych to moc neunosila, do prirody nosim pohorky, po meste ted s V.Kenova. Uggs mit nemuzu, vypadam v nich jak kocour v botach :) 

Offline Kokoska
34479 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:52

Pavlena záleží jaké výlety myslíte. Na výlet "4 km kolem Kokořína" stačí prakticky cokoli, do Tater mám tohle

Offline tina
6266 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 11:01

Lamicka Pavlena Pohodlnost i kvalitu Geox bot můžu potvrdit. Všechny, co mám, slouží už několikátou sezónu.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 11:14

Pavlena kamarádka má celkem pěkný boty na tůry, teď mi psala, že je to Adidas terrex. A ještě se mi celkem líbí Nort h face nebo Columbia.

Offline Janulik03
20056 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 11:22

Dorazili boty. Nechávam si ich. 

20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 11:23

Janulik03 ty jsou nádherný!!!

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 11:24

Mutziputzi Timberlandy mají takovou víc trekovou verzi, nebo se daj vzít dětské, tu klasiku jsem úplně nemyslela, ty jsou fakt těžký. Ale stejně mě nepřesvědčily.

Lamicka Geox znám, jsou velmi pohodlné, ale přijdou mi do města, na hory fakt ne. 

Kokoska jakože hory. Jako s dítětem, takže ne 30km do kopce denně, ale rozhodně chci kotníkové, pevné, hrubá podrážka atd. A zároveň lehký. 

nellielovett Adidas se mi nijak extra nelíbí, to už spíš North Face. A Columbia mi už nesmí přes práh, dětské zimní boty od nich byly velký fail... (impregnace 2x denně a i zmrzlý sníh je promočil).

Děkuji, klidně ještě pište..!