Dadoo jeee, to objednam tatovi, diky za tip. A tu stranku znate? je tak duveryhodna, abych tam platila kartou?
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Ty jsou tak skvělý, že budu uvažovat, že snad i zariskuju :-D.
slniecko Prosím tě, co je "ťavá" farba?
whiskas velbloudi
Potrefenáhusa Já jsem blbá, nějak jsem si to nespojila
. Díky.
nellielovett Zde tedy ve vínové, ale matné + ty lakovky.

slniecko Velbloudí jsem zkoušela, ale slušel mi jen tmavší odstín a stejně to nebylo ono, vypadala jsem v tébarvě, jak po nemoci
, bohužel, neb ta barva je krásná.
711990 oba máme dost věcí z Wolfgangu, tak to se taky nepřevlíkáme, ty hadry vypadaj stejně. Ale posledně jsem měla černý džíny, bílý triko a světlou džínovou bundu a on přišel v tom stejným, tak jsem si vzala akorát jinou bundu. A ještě jsme si všimli, že jsme oba většinou barevně sladění i se psem.![]()
whiskas no vlastně jo, ale ne cíleně, on si kupuje hadry sám, jen někdy dost podobný jako já. Když jsem dotáhla posledně ten kabát z manga, tak si ho i zkoušel.![]()
![]()
nellielovett Ladíte i se psem? To je ovšem
.
whiskas lakovky ![]()
nellielovett to je hezky, ladit se psem![]()
nellielovett a jak mu ten kabat slusel? :D
whiskas Ty lakovky jsou mnohem hezci! Jsou fakt super, nadelas parady:-D
razorblade slušel mu, ale měl krátký rukávy ![]()
Škoda, že tady není vlákno, co jsem si dnes nekoupila :-D.
hele, já myslím, že ho můžeš s klidem založit ![]()
Moja nová kabelka
ďakujem za rady.

Telovy krem. Divala jsem se jeste na tycinku na rty. Nevite, zda se da aplikovat z tuby primo na rty nebo se nanasi prsty?
Potrefenáhusa akože ortopedické takým nejakým otužovacím spôsobom
?

no, to je možné, že ten odtieň naživo nebol presne to pravé orechové, a navrch naživo som ťa nikdy nevidela, ale z fotiek mám práve pocit, že také nejaké farebné ladenie by ti išlo. Akurát možno nie úplne teplé odtiene.
baltik bohužel neznám. Jen na mě baflo to triko![]()
Dadoo jeee, to objednam tatovi, diky za tip. A tu stranku znate? je tak duveryhodna, abych tam platila kartou?
nejsem Dadoo, ale jedna známá si na FB právě dneska stěžovala, že poslala peníze a zboží nikde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje