Potrefenáhusa JJ, myslim krátkej jako opravdu krátkej :)) Jestli něco takovýho seženu, to je druhá věc.
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana já po takovým letos koukala a nic. Našla jsem jeden v zaře, ale naživo se mi pak nelíbil. Taky jsem ho chtěla hlavně ke kolektivním šatům.
Za utrpěné příkoří jsem se odměnila..

a ještě, ó jaká drzost, černé šaty Jinx. Chodila jsem je okukovat už nějakou dobu a váhala, hlavně kvůli hloubce výstřihu. Ale dneska jsem se rozhoupala a nemůže se stát nic hroznějšího, než že je vrátím. Mně tak skvěle sedět nebudou, ale.. černých šatů není nikdy dost ![]()
Lama_z_Lana Potrefenáhusa nellielovett Já jsem krátký zimní svršek nakonec vyřešila krátkou prošívanou péřovou bundou. Není to úplně ono, ale nic jiného jsem nevymyslela/nesehnala. Takže kdybyste měly tip na něco zimního, co jde nosit k širokým sukním/šatům, tak budu ráda, když dáte vědět..
ja ty cos saty nosim i s jednim trosku oversized kabatem, ktery je kratsi nez ty saty a nosim ho i ke kulotum (foto nemam) a kotnikovyma botama,/balerinama na jare, ale je to dost vagus. funguje to doplneno nejakou luxusni salou, kabelkou...
Brioso a playbag?
Hlavně jsem všem místním COSmaniačkám chtěla říct, že se v dubnu bude otvírat další obchod v Praze, na Chodově.
Jsem na to zkusilat hodit bezovy kostkovany ponco a pacilo se mi to. Ale to az na jaro ;)
Boty.a nechala jsem na answear ty vinovy clarksy,jsou pěkný,ale byly mi velký,navrch už jsem si koupila ty vyšší hnědý-tak kdyby někdo chtěl 38...

Vcera mi prislo toto, komplet. Vsetko to skoncilo u krajcirky. Zuzujem, skracujem... ![]()
Hlavně jsem všem místním COSmaniačkám chtěla říct, že se v dubnu bude otvírat další obchod v Praze, na Chodově.
A o Slovensku si nepocula? Do frasa, u nás nic!
Micuska to vypadá super, všechno ![]()
Potrefenáhusa Takovy diabeticky oboje![]()
Mutziputzi no však, to já ráda ![]()
Potrefenáhusa ach, ty jsou úžasný
Dadoo správně, černých šatů není nikdy dost
těsím se na fotku
Kdysi dááávno na MP někdo dával odkaz na eshop (GB?) a tam bylo možný vybrat si u kozaček šířku lýtka, nepamatujete si to někdo?
Eee koukám, že moc informací jsem nedala...ale vim, jen že prodávali pouze boty...![]()
paktofonika ajó díky, akorát si tam nevyberu
tak nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje