Tak som urobila objednávku na deciem.Niežeby som pár týždňov dozadu nebola objednávala
ale tie produkty aj tak nie sú teraz v zľave ,tak je to ok.
Co jste si dnes koupili/y?
Pavlena Tak tyhle Lowa můžu s klidným svědomím doporučit. Ani jsem je nijak moc nerozcházela a byly úplně bez problémů, nepropustily vodu a nepotily se mi v nich nohy. Kupovala jsem v hervisu nějaký model předchozího roku (což je mi jedno, jestli mají tkaničky jednobarevné nebo pruhované) a byla tam výrazná sleva.
Len tak narychlo som skusila k sukni. Este to vychytam. Ale chodi sa v nich super, vezmem ich obuvnikovi na podrazenie a nebudu sa smykat.

Janulik03 moc hezké, boty i to ostatní. Já už jsem takhle vysokým a tenkým podpatkům tak odvykla, že bych se v tom zabila nebo si zlomila kotníky. A to jsem donedávna běžně na podpatcích chodila i po pražské dlažbě. A kdo za to může? Zdejší trend tenisek a placatých bot! ![]()
Janulik03 Tie topánky sú nádherné, a sekne vám to. No závidím, ja som nemehlo a prizabila by som sa v nich.
paktofonika to jsem tehdy zkousela, ale furt mi ji to nebralo. Stejne jako u wizzairu, ten moji kartu taky nebere :D
razorblade Ja som nemala nikdy problém. Minule som tam skúšala platiť paypalom, strhlo mi to 3x pretože tá ich paypal brána je zvláštna ale našťastie sa to vrátilo.
Koupila jsem si svíčku WoodWick s dřevěným knotem, těšila jsem se na příjemné praskání hořícího dřeva a jemnou vůni citronové trávy. Knot prská jak ohnivý mužíček se škrtavkou a úplně nevoní, řekla bych až smrdí, takže lehce přebije vůni svíčky.
sukni a svetr ...

nolita Pekný nákup :)
paktofonika dík :-)
Kúpila som si okrem iného nový make up, skvelú tužku na obočie, veľmi príjemný krém na ruky a sprchovací gél s nádhernou vôňou.

nolita pekný nákup a sukňa má skvelú farbu
nolita Pěkný :-). Mně by se teda hodily ty kozačky, odkud to je prosím?
razorblade me to kartu nebralo dokud jsem nevolala do banky, jaka je tam uvedena moje adresa a dokud jsem adresu na mym uctu Deciem neopravila na adresu s PREKLEPEM (!!!), tak jak ji eviduje banka... ![]()
nolita odkud sukne, prosim pekne..?
Janulik03 Fakt super
. Ještě chvíli je předváděj a jdu do nich taky...
obojí z max & co, předpokládám, takže boty asi taky ...
nolita oboje je krasne.
999 da sa v nich utekat. Odskusane
niekto zvonil pri branke a to suseda a videla som len ako uz aj odchadza, tak som za nou bezala. Vydavaju neuveritelny buchot, sa smiala ze si myslela ze po nej ide niekto so samopalom. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025