Co jste si dnes koupili/y?
To jsem zvedava na kvalitu materialu! U Dorothy je to takovy "hit or miss". Ale ja mam vetsinou docela stesti...
Moc krásný odstín! Jak červenou nemusím, tak tuhle(podprahově do růžova, jakási malinová?, podle mého monitoru)
bych brala![]()
Bledule sveter je dobrý.
Objednala som sa na korekciu viečok. Bojííím......
continuity Gratuluju k trpělivosti a hlavně ke konečnému výsledku. Nic jsi nezapomněla?
jak to vis? Koupila jsem maly hrasek a nemam olej.
Janulik03 Neboj, všichni kolem mě, kteří si to nechali udělat, to mají pěkné :-). Jenom horní, nebo i dolní?
999 horné, robia mi problémy, len som čakala, až si budem istá, že mám ustálený zrak po laserovej korekcii. a potom zas som bojo. Idem až v januári a Dr. mi vraví, že na 8 ráno mám príst, lebo o desiatej má tenis. Tak som sa podakovala že si ma dala pred tenisom, lebo bude mat ešte istú ruku. ![]()
Janulik03 To bude dobrý a je to hned :-). Moje maminka po tom neměla ani modřiny.
711990 Včera večer som poslala späť EMU pretože mi boli malé a to znamená čo? To znamená, že dnes sneží
Zajtra prídu druhe tak predpokladám že víkend bude pekný a teplý.
paktofonika Tak ony uplně do sněhu stejně nejsou...Nech si je na mrazy
.
paktofonika máš pravdu, hlásí 6 st. nad 0 :-)
999 Len aby som sa dočkala.. Cez víkend ma byť 8 stupňov a je to škoda, na Vianoce mám rada bielo.
paktofonika Asi budou na blátě :-(.
999 ďakujem ti dobrá víla ![]()
continuity
CMP, vše je tady propojeno.
Janulik03 Neboj se, recenzce jsi dostala, tak už se jen těš na výsledek
.
paktofonika Dobrý. Chtěla jsem se zeptat, jestli jsou Emu pohodlné, ale když ti byly malé, tak vyčkám, až budeš mít svoje číslo. Odkud objednáváš, že dorazí tak rychle?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025