whiskas Mám a oba sedia skvelo aj keď to na fotke nevyzerá . Konečne mám kabát k sukňu a šatám.
Co jste si dnes koupili/y?
Vincenzina ja zvazuju nejaky islandsky jmena, kdyz jsou to severani :D
razorblade Jezerní skřítek Thor a jezerní skřítek Lars?
Nebo Bosse a Ole?
Edit: vím, že tohle nejsou islandský jména, ale napadlo mě to, jak sem četla o těch seveřanech
Ounz to by musela koupit 3...Lasse, Bosse a Olle!:)
711990
a pak ještě Lisu Brittu a Annu
Ounz vlastne bych si na ne koupila 3 domecky a udelala si tam celej Bullerbyn:D
711990 bejt razorblade , že jo ![]()
Potrefenáhusa jo a jeste dneska bych letela dokoupit ty zbyly....:D:D:D:D
Lamicka Ten weleda ochranny je az olejovy. Mam pro mimino, sobe bych ho dala maximalne na hory.
paktofonika Mango me dnes nalakalo slevami, ale nevim nevim, mozna po vanocich prijdou i vyssi? Nakupuju tam kazdy vanoce, ale zaboha si.nepamatuju tu jejich slevovou politiku.
Karja Budú vyššie ale v mojej veľkosti to neriskujem, väčšinou sa XS vypredá hneď. Kabát som skúšala dávnejšie a vzhľadom k tomu že som doteraz žiaden dobre padnúci nezohnala tak som ich hneď brala aj keď pár veci ako zapínanie na tom čiernom a malo vlny v tom kockovanom nie je podľa mojich predstáv.
paktofonika Vis co, ja nic nepotrebuju, jen chci,takze muzu pockat na vyssi. ;-)
Karja Starý ma už 5 alebo 6 rokov. Už som potrebovala nový. Ako ja by som si vybrala aj inde, len na mňa proste nešijú ![]()
711990
jezerní skřítci z Bullerbynu..
nebo Péťa Bajza, Čeněk Jirsák, Éda Kemlink, Antonín Bejval a Zilvar z chudobince
Potrefenáhusa mirek dušín, jarka metelka, jindra hojer, červenáček a rychlonožka? ![]()
Ounz ![]()
![]()
Ale!!!!!!!
Potrefenáhusa já sem si k valnocům přála jen jednoho - obrovská chyba!
Ounz můžem to dát dohromady s tim mým a udělat na dálku bratrstvo kočičí pracky!
Ounz zrovna jich jdu nekolik kupovat, takze mam jasno:) dneska budu rozdavat hochy z Rychlejch sipu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025