Zarinya hehe, ty jsem si dneska koupila taky...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa jakou velikost?z toho mam trochu strach,nemam vyzkouseno.
Zarinya 38. Já už mám 36 asi dva roky modrý a nemuzu v nich dejchat, ne přes prsa, ale přes zebra. Tyhle jsou prej taky menší
Potrefenáhusa uff taky sem vzala 38 tak snad to klapne.![]()
Potrefenáhusa Tie šaty sú super, ale tak ma štve že nemajú verziu s rukávom ![]()
paktofonika ja cekam dva roky na verzi bez rukavu.![]()
Zarinya Fakt? Ja dva roky na verziu s rukávom :D Tie čo mám doma si šetrím a nosím veľmi málo pretože už také nikdy nebudú.
paktofonika ja je chci nosit v lete,i jen tak,proste,zadny setreni.Ty s rukavem sem cele leto neoblekla jaky bylo horko.
jezis ja uz se na ne tak tesim...![]()
Zarinya Taky jsem na ne koukala, jsou krasne. Ale ja mam ty modry, to mi bude stacit.
V cos jsem si koupila cervene tricko, mam uz bezove a je bozi!
A tez saty, co jsem uz chtela minule.
Zarinya Skvělé. Taky jsem na ty šaty koukala, ale nejsem si jista velikostí, jestli by mi nebyly zase úzké přes hrudník
. A hlavně asi opět mega dlouhé.
Luna To tričko je super. Zkoušela jsem béžové, ale neměli malé číslo a pak už jsem ho v kamenné prodejně nikdy neviděla.
whiskas Jo, je strasne prijemne, jak pericko.
Maji i cerne, ale neni ve sleve.
Luna Přesně. A má super střih.
Ale nemam se za to ráda!!!

Mutziputzi Ale nekecej...
. Aby těm prvním cosačkám nebylo v tašce smutno?
Mutziputzi Ty jsou super,ale ty uz jsou megadlouhy.Proc se zato nemas rada?Ze taky ovecka....![]()
999 Těm jsem jako kamarádku pořídila plisovanou sukni
No ne no, mně se hrozně líbí tyhle už dlouho, musela jsem![]()
Luna bude stacit.....och mile,kez bych mela takovou vuli.![]()
Zarinya Nejsou mega dlouhé, navíc tyhle už ani nemají ten delší zadní díl. Mám je v 36 a pořád to přes hrudník není úplně optimální
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025