Ešte sveter ![]()

Ešte sveter ![]()

Chtěla jsem kabát, ale velikost mi zmizela z košíku
.

paktofonika V tomhle svetru jsem měla pocit, že mám hrb :-D. Ale líbí se mi na fotce.
paktofonika juj tak ten svetr se mi teda kromobyčejně nelíbí, to už je pro mě taková ta samoúčelná "kreativita"
Mutziputzi whiskas Bola som si ho skúsiť a nemám ani hrb a kreativita mi nevadí, mám aj šaty s touto mašľou na chrbáte a ![]()
paktofonika tady ten svetr s kreativním hrbem je pro štíhlý jak dělanej, líbí se mi.
Mutziputzi šaty doporučuju zkusit, to L ti bude velký, určitě.
Ounz mi nerikej![]()
Ounz Kreatívny hrb ![]()
Mutziputzi no, můžou bejt samozřejmě extra úzce střižený, já jen že elko si tam abundzu kupuju já, no a já sem jinší váhová kategorie než ty..prsa neprsa.
Mutziputzi hele a co kolena?? Vždyť ti budou videt![]()
whiskas Černý ne. ![]()
Mutziputzi To L bude fakt velké. Já je zkoušela ještě někdy dříve snad v M a líbilo se mi, že mi byly tak jako super volné. Jenže já jsem Stáňa zcela reálně. Ale je to škoda, jsou boží. Nevzala jsem je, protože jsem netušila, co na ně a do léta se mi na ně nechtělo čekat.
![]()
Byla jsem na očkování a chtělo to bolestné
Hábit

Lamicka jezis, to je peknej habit. Doufam, ze k nemu mas hulku![]()
razorblade půjčím si od dětí ![]()
paktofonika ten svetr je skvelej, můj oblibeny kousek
Dadoo Mám ráda černé svetry
. Ale u toho konkrétníno se mi líbí obě verze.
Dadoo Mám ráda černé svetry
. Ale u toho konkrétníno se mi líbí obě verze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.