Ounz neľutujem,lebo som mala na ňu zálusk.Len predtým nemali moju veľkosť.A dnes mali veľkosť a aj zľavu.
Co jste si dnes koupili/y?
pecka si dítě štěstěny! To se mi tenkrát podařilo s tou zelenou parkou..neměli ji a pak naráz jo a ještě se slevou. To potěší. Sukné je pěkná, sem zvědavá na outlook :)
pecka ta se mi libi ![]()
pecka Ta je pěkná, odkud ji máš? ![]()
999 dakujem.Je z Promodu.
Kdyby náhodou někdo chtěl objednávat něco z About you, Dnes do 12 je sleva 25 % s kódem JANA25. Nevím, jestli platí úplně na vše, objednala jsem Stan Smithy a Birkenstock a šlo to,tak se třeba bude někomu hodit.
pecka Díky :-).
A ještě uvažuju - už dlouho - nad Martenskami. Vím, že tu debata o nich byla, ale nemůžu ji dohledat, jak je to prosím s velikostí, sedí? A které máte osvědčené? Chtěla bych klasiku a líbí se mi Pascal, jsou v pohodě? Mutziputzi Potrefenáhusa? Díky.
pecka hezka sukne,urcite ti bude sluset.:-)
Tezulie já mám klasiku a velikost (38) sedí
Tezulie velikost sedí
Tezulie já mám klasiku a velikost (38) sedí
Díky, a klasika jsou ty 1460? Jak se vlastně liší od těch Pascal? A chápu dobře, že se musí nejdřív změkčit a postupně rozchodit? Omlouvám se za blbé dotazy, ale i s tou slevou je to pálka a nemám je kde vyzkoušet a osahat.
Tezulie ty moje kupodivu taky rozslapavat nepotřebovaly (pamatuju před 20 lety a to bylo fakt na krev).klasikou myslím ty 1460
Tezulie mám 36-ku, sedí mi UK 3, dcéra má 37-čku, sedí jej UK 4.
Tezulie ty moje kupodivu taky rozslapavat nepotřebovaly (pamatuju před 20 lety a to bylo fakt na krev).klasikou myslím ty 1460
Děkuji moc všem, tak jsem objednala a uvidím. Toužím po nich od vysoké, tak si splním sen (no dobře, sice až po pětadvaceti letech, ale důležité je, že aspoň někdy, že
Tezulie tssss. .Já skoro před důchodem
a miluju je.
Tezulie za sebe bych řekla, ze nebudeš litovat, akorát už teda trochu konci sezóna (pro mě)
Potrefenáhusa jak končí sezóna, ja som ich akurát dnes konečne vytiahla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025