mně smrdí a ještě mi přijde nepoužitelná ![]()
aneb je to jako natírat se motorovým olejem s vůní babiččiny skříně, ve které děda zapomněla svůj kabát na ryby ![]()
mně smrdí a ještě mi přijde nepoužitelná ![]()
aneb je to jako natírat se motorovým olejem s vůní babiččiny skříně, ve které děda zapomněla svůj kabát na ryby ![]()
Rifle a bundu

Měli tam větrovky, tak jsem si vzpomněla, že na trochu šílenejšé verzi měla zálusk @paktofonika. Co s ní je?
Rifle a bundu

Měli tam větrovky, tak jsem si vzpomněla, že na trochu šílenejší verzi měla zálusk @paktofonika. Co s ní je?
brrr občas něco dává na insta
Magráta Prosím, pod čím je na insta, stýská se mi po těch jejích psech :-). Klidně SZ.
ne ne! aspon si teda nejsem vedoma, ja delala oil pulling, na vycisteni ustni dutiny, zuby nebelim.
0zero7 Díky :-).
Magráta Tak už ji mám :-).
Magráta Dík
Koupila jsem si Skin Food, tu "plnou" verzi. ![]()

999 Mě navedla na šaty ze Zara, jak psala že XS jsou jí fakt obrovské. Tak ony opravdu obrovské jsou, ale protože já jsem daleko větší/širší než 999, tak jsem do nich šla. Ano, vypadám jak ve stanu, ano, lezou mi z nich ošklivý kolena, tlustý lejtka a neforemný kotníky. Holt nejsem éterická, štíhlá a vysoká. Ale ten pocit, že mi je XS fakt velký... Díky :-) A šálu, tamtéž. Letos dávám Zara palec nahoru, myslím, že tam ještě zajdu.

andulka01 já na ty šaty koukala a nemít podobný COS, tak je v xs taky beru.
andulka01 No vidíš to, to jsem ráda, že jsem tě na ně navedla :-).
Tak pro všechny, co chtějí mít podobný pocit jako andulka01 doporučuji tyhle z COS. Fakt stan, velikost 34 obrovská..

Já jsem dala dneska do frcu cocoony i pizingerky, mně to nesluší, já jsem fakt už jenom Zilvar![]()
Pavlena Tyhle šaty jsem v TV viděla na misce Křížkové (Váchové) a děsně jí teda podle mě neslušely, přišla mi v nich šíleně utopená, tak tím se to vysvětluje.
tina jojo, jak decko v mamcinych satach jsem byla! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.