viktorka_od splavu náhodou, když jsem sušila voce v sušárně (kde se topí v obřím topeništi dřevem co pár hodin), tak moje vlasy, které jsem si nemohla mýt každý den, vždycky obden luxusně voněly ...vůně kouře, staré kůže a oleje (to jsou přece nějaké ty složky v parfémech, ne? ty, které nikdy nechápu, že někomu voní)...(to je jako vtip, smrděla jsem jak the chainsmoker - kuřák, který zapaluje jednu od druhé, a styděla jsem se chodit po ulici
)
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Jako zas vlas neni zivej, pokud se clovek moc.nepoti, tak za tri dny fakt neni smradlavej, ale zalezi asi, co si kdo do nich dava za stylingove pripravky. Mam kamaradky s opravdu dlouhymi vlasy, co si je nemyji casto a jako nikdy jsem si nic nevsimla a to ja na pachy jsem odbornice:-D. Ono kdyz ma nekdo dlouhe vlasy, nemuze myt denne. Ja mam jen po ramena a denni myti by mi vzalo 30 minut minimalne. Jen vlasy! Takze to je celkem nad miru, s delsimi si to nechci ani predstavovat a to je nijak specialne nefoukam.
viktorka_od splavu Smrdi přece mastná hlava, ne kazdej ji po dvou dnech má, no
Karja
ja te teda znam a delsim mikadem no, ale Kelly Family by me zajimalo![]()
Jiná Realita Na bruchu so zaborenou hlavou do vankusa?
kyslikova maska mi chyba! Na bruchu spavam (juchu uz mozem) ale hlava je furt na bok, inak by som sa udusila ![]()
Capice nosim iba teraz na materskej ked viem, ze idem iba na prechadzku a nikde ju dole nedam.
mitford sister A to sú rôzne značky?
Karja Potrefenáhusa přesně tak. Může smrdet jen špína a mastnota. A ještě bych dodala, že smrdí možná tomu, kdo má výrazný osobní tělesný pach. Silné pižmo.
Jinak je to blbost. ![]()
Si pamatuju jak se zde blinkalo po mém přiznání, že se nesprchuju před koupelí ve vaně ani po ní a většinou nepoužiji ani mýdlo, teď koukam, že někomu vlasy vydávají po pár dnech umytí nepříjemný odér - vyvozuji z toho, že holt někdo nesmrdí a někdo smrdí, z toho ta parfumánie??![]()
paktofonika tak jsem se mrkla a všechny, mezi kterými jsem vybírala, jsou od značky Zign.
Dadoo Povedala by som, že je to o zvyku. Som zvyknutá si umývať vlasy denne kvôli tomu, že sú jemné a mastia sa. Preto som zvyknutá, že na pocit čerstvých vlasov tak ako sa sprchujem denne a som zvyknutá na pocit čistého tela. . Možno keby som bola zvyknutá umývať vlasy menej často tak by som to ani nevnímala. Ale smraďoch s intenzívnou telesnou vôňou teda nie som.
mitford sister Ďakujem :)
paktofonika Mám to taky taky, myju si vlasy denně - večer ve sprše šamponem a ráno je stejně namočím zase. Není to ani o pocitu čistota/špína, ale spíš že je mi příjemné si hlavu namočit, přijde mi pak taková lehčí :-)
Potrefenáhusa padly tu rady dat mastne vlasy do culiku, ze si toho nikdo nevsimne. tudiz k mastnym se take vyjadruju. ne k cistym vonavym i bez myti
Dadoo
barbucha proč, laky vlasy nijak nežerou :)
Ale žerou. Resp. dusej je! To všeliký lakování, žehlení a naopak mačkání... a eště ke všemu tupírování
a to všechno počítám že každej boží den...stěžuješ si že jich máš málo, ale takhle půjdeš do důchodu plešatá a vzpomeneš si na mě!
(navíc to tupírování není hezký, nikdy)
Jinak já si meju vlasy každej den, protože si toho ježka vždycky přeležím a vypadám jak pitomec. Ale tak umeju, vyfrotýruju ručníkem a jdu.
A nevšimla jsem si, že by zešedivěním vlasy ztratily kvalitu, mně ty moje připadaj naopak silnější, jak hřebíky... a když vidim hřívu moora ... tak co by za ni daly jiný, nešedivý!
barbucha Frotýrování ručníkem škodí podle mě víc neż všechny laky světa ;)
P. S.: A miluju, když lidi se silnými a hustými vlasy chtějí radit nám sotva-ochmýřencům, jak se máme starat o své vlasy ![]()
barbucha Hele mne by od moora stacila tak, no ať nezeru, pětina...něco mi říká, ze to taky nemusí bejt úplně med a zas abych neměla moc stesti najednou...ale krásný teda jsou
ja tuhle stala za nějakou holkou na poště, která měla cop tlustej jak ruka, fakt mě teda uzirala docela velká zavist, ale teda myslím, ze se z toho taky nedá ucesat nic moc jinyho než ten cop tlustej jak ruka
barbucha Frotýrování ručníkem škodí podle mě víc neż všechny laky světa ;)
Víc než fénování? Dyk si prostě tu hlavu jen utřu, no... a neni to ani dosucha nikdy (na to nemam čas po ránu
).
Hele nevyžádaný rady - tak když vidim stesky na mizernou kštici a zároveň čtu vo těch strašlivejch věcech, co jí kdo provádí
prostě jsem doteď žila v domnění, že na nekvalitní vlasy se musí právě co nejvíc vopatrně! a ne jim dávat denně takovej záhul.
barbucha Dovoluji si souhlasit, tohle mordování nemaj šanci přestát ani nejkvalitnější vlasy v základu.
Mimochodem frotýruju důkladně a nenapadá mě čim by to mohlo škodit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články