Dadoo jsou krasne a doufam, ze casem ukazes i kuchyn!
Co jste si dnes koupili/y?
Dadoo ty jsou krásné ![]()
Kokoska SunEclipse dekuju moc! Ukážu ráda, jen co to bude hotové.
Kuchyň přivezou za týden v pátek, instalace v půlce srpna a zadní deska, na míru, prý asi až ta dva měsíce.. ![]()
Ale tak jsem stejně na chatě, počkám si.![]()
Miru no už ju mam, nevydržala som. Vonia veľmi decentne, tak to neobťažuje. Mne sedí, ale ja mám fakt veľmi svetlú pleť.
Edit: tá fotka je hrozne tmavá, neviem dobre fotiť večer, ale ten odtieň sedí, len je v realite o máličko tmavší..

....tak ono je stejně nejlepší zkusit na sobě, jasné.
Ale jestli jsi spokojená, tak super!.![]()
Dadoo tak som zvedavá potom na výsledok, tie dvere vyzerajú parádne
0zero7 diky!
Trochu som doplnila šatník (všetko s ľanom, aj keď nie 100%)

Košeľa je na tele pocitovo úplná ![]()
peckavšetko je pekné, prosím ťa , to tielko je lindex?
Janulik03 všetko je Lindex a aktuálne za veľmi dobrú cenu. Tielko mali aj v čiernej.
pecka vypadá to všechno hezky, ale jak se tu nedávno řešilo, že len někdy kouše a já psala, že mě nikdy nic lněného nekousalo, tak zrovna minulý týden jsem zkoušela lněná trika v Lindexu a jen ty dvě minuty v kabince byly utrpení, jak to píchalo a kousalo. ![]()
Nepotřebuji další lněnou košili. Nepotřebuji další lněnou košili. Nepotřebuji další lněnou košili. Nepotřebuji...
continuity to som si hovorila aj ja. Ale už visí opratá v skrini :)
Pinot Noirokej, takže na tu košili se asi koukat nemusím ![]()
Pinot Noir tieto sú kombinácia 50% ľan, 50% viskóza, takže pohoda
Evaevatáto konkrétne je 30% ľan a 70% lyocell
Mne domov nič, čo by ma "pojedalo", nemôže
peckaďakujem , asi vybehnem zajtra osobne do lindex, aj tak by som chcela sa vyvetrať. SAMA
pecka už jsem na ní koukala, materiál vypadá dobře, ale raději bych jemnější proužek nebo jednobarevnou. Bojím se, že by se mi to tlouklo s proužkovanými tričky, chtěla bych ji nosit přes.
Pro pobavení, koukla jsem rovnou na kalhoty a průvodce velikostmi mi vypočítal xs, to je velikost, kterou jsem měla tak v deseti letech ![]()
Evaeva košili jsem nezkoušela, jen ta trika.
pecka ta košile a ta barva - nádhera!
Ha, je vyprodaná, on-line i na prodejnách.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY