Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline stes
9191 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:13

Když jsme u těch vlasů...nevíte jak vymýt červený podtón z barvy? Tedy prosím vlastní zkušenost, ty z netu (céčko, silver šampon, atd nepomohly).

Jiná Realita já tě chápu, mám vlasy jemný a chci-li nějaký "účes", tak holt tužidlo i lak , jinak jen lak na patku (fénuju denně, to beru jako samozřejnost, když je ráno máčím). Ty řeči jak nezatěžovat jsou na nic a k ničemu

Offline Pinot Noir
29845 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:15
Reakce na barbucha:

Jiná Realita 

Tak na šampónu záleží, vo tom žádná.

​A to zas třeba u mě vůbec. Můžu si mýt vlasy chlapským sprcháčem za dvacku třeba a neudělá mi to nic. Hele, nesnaž se vytvořit univerzální návod, fakt nefunguje na všechny vlasy totéž ;)

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:18

Lilly_Ku něco jako na tý fotce druhý odspoda (jen teda to je fotka rovnou od holiče, po mým zásahu to nikdy tak nevypadá, je to víc chlupatý)

a nemám tam teď ten vylepanej kus, což mi ale docela chybí

Offline stes
9191 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:19

Pinot Noir Souhlas, není-li šampon, beru mejdlo a nic, žádná katastrofa

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:19

Jiná Realita Já bych se fakt neodvážila ti dávat dobré rady v tomto směru, mám taky tři jemný chlupy na hlavě. Tak jen taková poznámka. Pokud ti tam ty spreje drží, tak to ti závidím. Protože mně na mých velmi jemných vlasech nedrží nic. Ten efekt zdrsnění vlasů cítím, ale opravdu to nestojí za to, to tam plácat, protože za chvilku je to jak, kdybych tam nic nedávala. Takže jsem přestala plýtvat energií něco dávat na suchý vlasy, a že jsem toho vyzkoušela mraky.

Navíc mám pocit, že je to čím dál horší, fénuju se každej druhej den teda. Po fénování si řeknu, hm dobrý, za půl hodiny se podívám do zrcadla, a je to zplih, jak kdybych se nefénovala vůbec. Už mi zbývá jít jen na krátko, což už ale příště fakt udělám!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:21

stes Kdyby někdo psal, že si na ksicht denně matlá 3 nějaký věci, peeling, makeup, pudr, zafixuje to, napudruje a musí to dělat, páč má jinak volezlou pusu a nedá se jinak, taky bys tvrdila, že nezatěžováním to nespraví?

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:22

Jo a vezmu si tady fotky Potrefenáhusa Moc hezký!

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:23

moonlight jo von je to pruh fotek, který sem sem kdysi někomu dávala, tak si to klidně vystřihni :-))

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:24

Mutziputzi Tak ty přípravky už jsou teď třeba i šetrnější a obsahujou i vitamíny a tak

Online viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:25

stes myslim, ze to nejde vubec nijak, pokud ta barva ten pigment obsahuje, tak ten je nejtrvanlivejsi a vzdycky nakonec "vyleze" - tak mi to aspon vysvetlil kadernik a mam pocit ze o tom psala i Catherinne 

Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:25

Mam podobny uces jako potrefenahusa nebo pinot, ale protoze delam vetsinu cinnosti se sklonenou hlavou, tak mi vlasy padaji do oci a obliceje, coz nesnasim. Tak je davam za usi a delaji pak takovy blby obloucky. Jak to prosim Pinot Noir delas? Nalakujes tak ze to drzi a nelita? 

Offline stes
9191 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:26

viktorka_od splavu přesně tak se to jeví..ku.va

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:26

Potrefenáhusa Dík A ty podstřihy nebo jak se to jmenuje, ještě se to nosí? Jsem taková opožděná...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:28
Reakce na moonlight:

Mutziputzi Tak ty přípravky už jsou teď třeba i šetrnější a obsahujou i vitamíny a tak

​Tak to pak jo, se zatěžuje hnedle líp

49256 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:28

Mutziputzi hele i kdyz tu dokonce jedna psala ze pokud to nedela tak ma plet lepsi, ale delat to bude a basta, tak mlcim a je to, ne? mne spis prekvapuje ta naivita nekterych radilku, ze dotycna (jiz mnoho let dospela, svepravna..) osoba tak jednoduchou vec vubec nevyzkousela, no bozinku

Offline stes
9191 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:28

Mutziputzi přečti si, co píšu...ŘEČI jak nezatěžovat jsou k ničemu, bude zatěžovat stejně

Offline Pinot Noir
29845 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:32

JankaM Ne, dávám to za ucho a dělá mi to pak blbý obloučky . Nechám si to teď právě dost zkrátit, tahle délka, kdy už to jde dát za ucho, ale vlastně to tam nedrží, mi leze na nervy. Pokud je to trochu přes oko, jsem prostě zvyklá mít vlasy ve výhledu. Ale teď už to mám po bradu a to je teda o nervy.

Offline Potrefenáhusa
38784 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:33

moonlight nenosí, ale mně se to nosí dobře a navrch mi to oholí šedý vlasy, který pak nejsou až tak nápadný (mi přijde) (a mně se v tom místě dělá ten největší krep)

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:34

Hele a fakt vlas dejcha?

49256 příspěvků moje polička 22. října 2019 11:35

ice