Tak jsem nad tim svym kazdodennim mytim vlasu ted premyslela a dospela jsem k zaveru, ze nekdy je to opruz, ale vetsinou ne, protoze mam pocit rano umytych vlasu vlastne rada. Navic me ranni sprcha vzdycky probudi. Hlavne diky tomu nemusim pouzivat nci jineho nez termoochranu pred fenovanim. Zadne tuzidlo, lakuju jen patku.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Myju si hlavu a fénuju denně. Mám lesklé vlasy, na pohled podle mě zdravé, ale jemné a plihnoucí. Ale pořád stejné, nijak se tím denním fénováním a lakem nezhoršují. Zato vydrhnout je ručníkem a nechat doschnout jen tak, tak prostě nemůžu mezi lidi.
Já teda musím vlasy taky fenovat, jen uschly jsou hrozny a navrch teda to pomalý usychani strasne napina kůži na hlave, to je u mě cesta k lupum snadno a rychle, fenovani je aspoň k my kůži o hodne šetrnější. Ale ne zas to každodenní myti.
Drbani ručníkem mi přijde ty mokry vlasy strasne láme, ale u ježka je to asi celkem jedno
Takový vlasy co má moora chtěj asi dobrej sestřih hlavně, aby to nebylo jak čepice... jinak už asi nic!
Potrefenáhusa Já ježka nemam a ňák nevim jak by vydrbání ručníkem do polosucha mohlo lámat vlasy, myslim že na mechanický vlivy jsou vlasy stavěný, dle mého jim musí škodit ty sajrajty co na ně skoro každej patlá a teplota rozhodně víc.
Také si dovoluji souhlasit ![]()
Mutziputzi Ale tak dělej si to jak chceš, já bych po tom měla na hlave polamanou koudel.moje vlasy teda na mechanicky namáhání stavěný moc nejsou a nerada bych se k tomu jezkovi dopracovala už teď
ja je mám kratky, jemný a málo, takže u mě to sušení fénem trva asi tak půl minuty
Mutziputzi ono opravdu zalezi na konkretnich vlasech. Fenuju denne od 15 let a mam je leskle a zdrave. Jedine co davam je ta tepelna ochrana a pak trochu laku na patku. Kdyz je nefoukam fenem, tak vypadaji jak chemlon. Jen u more jsou bezudrzbove.
Mutziputzi No, na krepatých vlasech to polámaní ručníkem není vidět ![]()
A fén nemusí být jen horký. Navíc to trvá chviličku, jak píše Potrefenáhusa
Pinot Noir Já nemám krepatý vlasy, tak nepotvrdím nevyvrátím, jen tvrdím, že vlas má poměrně sofistikovanou konstrukci, kterou froťákem fakt nezrasuješ, když to nedrbeš hodinu.
Mutziputzi A já tvrdím, že je nezrasuješ denním foukáním.
barbucha ver nebo ne,ja mam vlasy od puberty porad stejne.porad stejne mnozstvi a az na vykyvy stejne "kvalitni". Tupirovani ani lakovani na ne nema prazadny vliv.mozna zalezi,co si predstavujes pod pojmem tupirovani.ja mam hreben se sirokymi zuby a delam to tim.ted jsem byla u kadernice a ano,jeji tupirovani by me oplesatelo po dvou dnech,dost jsem se lekla.
Kdyby byl tvuk nazor pravdivy,musela bych teda byt uz plesata,protoze tohle delam tak min.deset let,mozna 15.
Pinot Noir To víš že ne, ale pokud někdo nadává na jemný a lámavý a řídký vlasy a pak z něj vypadne, že je denně fénuje a žehlí, pajcuje pěti sajrajtama a klíďo natupíruje, pak se ohrazuji proti argumentům, my a naše jemný chlupy a vy si nechte rady, co chmejří nemáte, tak já nevim no...komu neni rady...
Mutziputzi Já si nestěžuju, svoje vlasy bych s nikým neměnila, ale proti tomu, aby mi udílel rady někdo s tvrdými hřebíky na hlavě, kdo nemá s mým typem vlasů zkušenost, se budu ohrazovat donekonečna.
Ja vzdy, kdyz ctu tyhle diskuze, dekuji vsemohoucimu, ze mam vlasy, co se silene masti a musim to myt prakticky denne, ale s vyjimkou uplne kratkych mi pri rozumnem strihu staci vstala a sla.
Fenuji to jenom po bazenu, fen mam dobrej a stejne mi to prijde horsi po vsech strankach ( ale muze to byt taky tou chlorovou lazni).
Tak tupírování je pořád tupírování - a vidim, co si děláš pravidelně na vrchu hlavy za homoli
Ale dělej jak myslíš, no pak neskuhrej
Dyk ty chudáci vlasy chtěj taky vobčas dejchat...
Pinot Noir A tak snad se tady nebudeme štengrovat ne, já chlupy - nic lepšího nechci - ty krep! Nicméně je dobrý si představit, že semtam jsou ty rady sice nevyžádaný, ale dobře míněný, ne-li relevantní, ne vždy je nutný začít stavet se na zadní AKA "jávimžetasukněprostěkouše"
Ono asi nema smysl vest debatu s nekym,kdo nema predstavu,jak vypadaji takove vlasy bez lakovani a tupirovani.ale uprimne-kazdeho,kdo je schopen si myslet,ze vi lip,jak se starat o ten sunt,kterym me priroda obdarila,a ze s jeho peci by dejchaly,vypadaly prirozene a navic by jich bylo vic,mam chut nakopat do ....vic k tomu nemam co rict,akorat se vzdycky nastvu.skoda,ze neexistuje karma,ktera by tem dobrym lidem s chytrymi radami zaridila,ze se zitra vzbudi s moji hlavou.
No to je právě to - jak se starat. Se nerozčiluj! Ale někdy je lepší se starat míň prostě
A pozor na tu karmu... chceš se zejtra vzbudit s mojí hlavou - budou ti stačit dva cenťáky? ![]()
(jako abys to stihla eště dneska, páč od zítřka to bude zas na chvíli už jen jeden, muhehe)
barbucha
Ono asi nema smysl vest debatu s nekym,kdo nema predstavu,jak vypadaji takove vlasy bez lakovani a tupirovani.ale uprimne-kazdeho,kdo je schopen si myslet,ze vi lip,jak se starat o ten sunt,kterym me priroda obdarila,a ze s jeho peci by dejchaly,vypadaly prirozene a navic by jich bylo vic,mam chut nakopat do ....vic k tomu nemam co rict,akorat se vzdycky nastvu.skoda,ze neexistuje karma,ktera by tem dobrym lidem s chytrymi radami zaridila,ze se zitra vzbudi s moji hlavou.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články