Luna Ta je bozi!
Co jste si dnes koupili/y?
Luna super! Mám od ní síťovku. Když jsem si byla vyzvednout chleba, tak mi kluci říkali, že je jí jen tak na chleba úplně škoda.-)
Karja nellielovett Dekuju, byl to darek od brachy a svagrove, strasne jsem si ji kdysi prala, pak jsem mela "jine starosti", tak jsem na ni zapomnela a vubec jsem to necekala.
![]()
nellielovett Išla som hneď obzrieť tu sieťovku a je parádna ![]()
nellielovett Oo ta síťovka!
Luna Ta kabelka je krasna! A ja ten eshop nemela videt! Tvoje kabelka ke pro me sice mala, ale maj tam vetsi...![]()
Luna jinak opožděně ti tu kabelku taky chválim, samozřejmě :)
Luna kabelka se mi hodně líbí
razorblade To mi povidej!
MP Marge svetr krasnej a hrosi kuze je vyhra, me naopak kouse s vyjimkou hedvábí pomalu vsechno
paktofonika Ounz jooo, síťovka je dobrá a taky má božího psa ![]()
nellielovett Nojo! Fešak..
Kúpila som mininbatoh, pokus o niečo iné než Kanken...
![]()
paktofonikamam herschel bledoružový a veľmi sa spini
, ale inak sa mi páči
letfenixa Mám svetlomodrý Kanken a nešpiní sa. Uvidím zajtra, či ho vôbec vezmem, predsa len som si zvykla na Kanken. A hlavne, že som chcela čierny: D
paktofonikadobra volba, kdyz jsi chtela ten cernej batoh![]()
711990 Že? ![]()
Ale uznaj, že na jar leto sa hodí a bude mi pasovať k čelenke.
MP Marge svetr krasnej a hrosi kuze je vyhra, me naopak kouse s vyjimkou hedvábí pomalu vsechno
Moji maminku taky, je to prokleti
Ta se, chudak, i osype, kdyz si vezme nejakou umelinu. Muze nosit v podstate jen bavlnu, hedvabi a len.
paktofonika Mne se libi ![]()
MP Marge umelinu ne, snad jen nekterou viskozu. A bavlnu taky muzu. Len nikdy. No jeste vlastne kasmirovy svetry, ale pro sichr s bavlnenym tilkem. Kdyz je dobra konstelace, nekdy i bez. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články