711990 dekuju :) doufam, ze bude dokonala :) pak ji hned objednavam.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka tjo teď jsem přivlekla nákup a musela jsem do auta třikrát, a tašku jsem nemohla uvléct, tak 10 kg určitě:-) já teda i pro takové ty malé nákupy občas chodím, jenže se mi to většinou stejně nějak zvrtne a přistihnu se jak smýkám 4 plechovky fazolí, dva litry mlíka, celý chleba, troje sardinky, dvě másla, otep mrkve, kilo cibule a olej. jo, a víno samozřejmě
a kytku. nebo dvě (dneska žluté tulipány a fialový hyacint, zdravím Dalia ![]()
nolita já od hůlový zvládla naposledy umělohmotný třípokoj, jinak z ní mám stejný problém, nejlepší byly Paměť mojí babičce a stanice tajga.. ot s knihama nemůže vadit :)
Ounz Paměť mojí babičce byla skvělá.. a pak už nic, bohužel, teda vzdala jsem to brzy
viktorka_od splavu stanice tajga taky ne? Ta byla gut..
Ounz zrovna jsem si o vikendu zarazovala tu jeji posledni (zlodejka myho taty?) A taky jsem vzpominala, jak byla pamet moji babicce uzasna a v tech ostatnich je taky porad nejaky zachvev napadu, myslenky, zajimaveho pribehu, ale vysledek je jakoby na to nemela cas. Skoda no.
nolita a co mas za neprectene knihy? Ja jsem ted zoufala, mam pocit, ze nemam co cist, az jsem zacala druha kola knih, ktere jsem napoprve nezvladla docist. A hodiny z olova jsem nezvladla ani podruhe, dosla jsem dal, ale to proste nejde. (Mam pocit,ze tobe se to libilo, ze)
baltik tojo..
baltik My, utonulí si určitě četla?
Ounz jo to jsem myslím v ruce měla, ale nějak nezaujalo..
viktorka_od splavu aha, tak neva :)
Ounz ja ne. Dobre?
Edit: hmmm, to vypada i velmi tluste, to mam rada,diky
baltik jako mně se to líbilo, i když to bylo trochu smutný (četla sem to ale na neschopence, tak sem mohla bejt ovlivněná), rozhodně to ale stojí za přečtení, doporučila mi to tu myslim brr
Ounz Já to četla taky, líbilo se mi to, ale nějak to po mne steklo
Potrefenáhusa no vida..
baltik jj hodiny z olova se mi libily, pokud jsi necetla, zkus od stejne autorky penize od hitlera, taky super kniha a myslim, ze v porovnani s hodinami zpracovanim trochu pristupnejsi...
jinak v neprectenych mam porad posledniho murakamiho a palahniuka, rudeho zemana, posledni knizku od toho spisovatele, co napsal klub nenapraviténych optimistu (nevim ted ani jmeno autora ani nazev:)) krvave zeme od snydera, a spousta dalsich :))
Ounz Umělohmotný třípokoj mi přišel hroznej, snad jsem to ani nedočetla. Přesně, Paměť mojí babičce a Stanice tajga byly ke čtení...
Aranel já ten třípokoj dočetla, ale nijak zvlášt se mi to nelíbilo
nolita diky, zkusim ty penize od hitlera
Nastává období nákupu triček s obrázky.
Tohle se mi povedlo![]()
nemohla jsem si pomoct, prostě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.