Mutziputzi 17 liber, což asi odpovídá tomu, co říká 711990 , že to bude hadr
když tak vrátím, zrovna u asos je to celkem easy.
A myslím, že v tvým případě, jde o principální odpor spíš
protože 199 je krásná cena, a to říkám jako vrchní socka!
Mutziputzi 17 liber, což asi odpovídá tomu, co říká 711990 , že to bude hadr
když tak vrátím, zrovna u asos je to celkem easy.
A myslím, že v tvým případě, jde o principální odpor spíš
protože 199 je krásná cena, a to říkám jako vrchní socka!
continuity Ještě se znova podívám, mám totiž nepříjemný pocit, že nic, ale ověřím to.
711990 fíha ty bych užila i netěhotná, jak je to s velikostma?
711990 litr za leginy, to si radši ukousnu ruku
v Calzedonii ve slevě kupuju za 2 stovky a drží jak židovská víra
viktorka_od splavumam M, takze tebe tipuju na S. Jsou i dost susicce odolny, takze se nezmensily. A to jsem je v sestinedeli denne prala, protoze byly vecne poblity.
Mutziputzi no tyhle maj sirokou gumu v pase, tim padem se prizpusobily brichu. To nemaj ani spesl tehotensky, ta maj proste jen tenkou gumicku nad brichem. Takze litr s radosti:)
711990 čirá rozmařilost, v Calzedonii maj všechny možný složení, bavlna, kašmír, já nevim co za půlku, neškrtící široká guma included
711990 tak to asi dost klamu tělem
díky za info!
viktorka_od splavu No neklames, nezapomen, ze jsem je mela v tehotenstvi:)
711990 jo, já jsem teď tak šestej měsíc![]()
viktorka_od splavu tak to mate s Mutziputzi stejny miry?![]()
711990 dnes jsem zveřejňovala 103-100-95, jo?
Do calzedonie jsem se ještě neodvážila vkročit, protože vystavené nohy s punčochama mají silné asi jako já ruce. Mají tam i velikosti odpovídající tak 42 a výšce 180?
JankaM no jasan
Mutziputzi Tak až tam ty slevy budou, tak hlavně nezapomeň informovat!
Ava teď jsou, tyhle jsou dobrý
Mutziputzi ale total shaper se stahujicim efektem na pupek asi není ideál, ne? nebo si kupuješ větší velikost?
Ava normálně svojí, to nestahuje, jenom jak je to širší, tak se to nezařezává, to je celej shaping podle mě
Mutziputzi sem se mrkla do svyho denicku a ja mela 100 pres bricho ve 33tt. Pak sem se prestala merit:)
Mutziputzi ok, dík!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.