Mrakoplas No asi to nebude nič na teplejšie dni. Ja uz som sa varila dnes, po ceste domov som preklínala samú seba, ze som obula Marteny.
Co jste si dnes koupili/y?
neoprenovy cos saty. Druhy. A proc druhy? Proze o prvni si nekdo brousil drapy!!!
Dadoo jéééj, a tie mašličky! Akurát tá čipka dole by nemusela byť.
Ale tak, si by som to nenosila. Ale milé to je.
Dadoo jee![]()
jako poslední ovce vůbec, jsem si dnes konečně v DMku vzpomněla na weleda skin food - ta mastnota nic extra, trochu "voskový", ale vůně! ta vůně je ![]()
moora Čiči!
slniecko
Myslím, že krajka k tomu nepatří, že je součástí šatů vzadu.
kocoureksuggy to si nemyslím.
A já dneska v dmku kromě škrobenky ještě čaj. Tentokrát je to výběr, a co tak koukám, samý zajímavý. Nikdy sem na bylinkové čaje nebyla, akorát fenykl, anýz, kmín mám ráda, ale teď ten good night od pukky, co sem onehdá koupila, není zlej, tak zkusím další. A ten fenyklovej je tam taky..s kardamomem

viktorka_od splavu No mna dnes v DM pekne naštval ten vypredaný regál. Čert ber múku, ale že vykúpili i citrónovú šťavu?
paktofonika fakt? u nás měli všechno krom antibakteriálních gelů:-)) po dobu co jsem tam procházela se na ně asi pět lidí ptalo
EDITH4B
Po podrobnějším zkoumání - asi máš pravdu. Ale s tou krajkou mi to připadá ještě horší.
Ounz ten noční je fajn a tenhle vypadá zajímavě. A líbí se mi krabičky![]()
moora Žije?
Vilemina krabičky sou takový výtvarný, co :)
A já dneska v dmku kromě škrobenky ještě čaj. Tentokrát je to výběr, a co tak koukám, samý zajímavý. Nikdy sem na bylinkové čaje nebyla, akorát fenykl, anýz, kmín mám ráda, ale teď ten good night od pukky, co sem onehdá koupila, není zlej, tak zkusím další. A ten fenyklovej je tam taky..s kardamomem
Kmínových a fenyklových mám plné sklo a bohužiaľ ich nemôžem ani cítiť.
kocoureksuggy Krajka k tomu patří.![]()
Ounz jo![]()
999 Možná bude mít @moora k těm šatům slušivý štucel?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.