Mutziputzi to sou detsky?
Co jste si dnes koupili/y?
711990 Neblazni!
Mutziputzi to neni moc poznat no. Sem myslela.zes Elisce poridila uz na zimu:)
711990 Stály 3 litry po 50% slevě, pro ní prostě sorryjako zbejvá horkotěžko na Daichmana![]()
Mutziputzi Fakt nie sú detské?myslela som, že sú to papučky.
paktofonika Jako papučky, ale pro mě![]()
Mutziputzi Ja som tento rok mala Emu obuté max 10 krát, ale na dlhšue kočíkovanie budú asi fajn. :)
paktofonika já je nosim furt a fakt od září do dubna, Pamela v nich lítala po pláži v Malibu v plavkách![]()
Mutziputzi No na pláži to nechápem. Ja teraz nemozem už ani Marteny, lebo je v nich teplo.
paktofonika Já nosim Emu na venčení ráno a večer, nic lepšího neni.
Mutziputzi Tak ja ich nosim, len na venčenie, ked mrzne no a ze túto zimu ani nemrzlo tak nič, ale minulú zimu som ich nosila často.
Pinot Noir a jo! Myslela jsem ze myslis tyhle. Bily jsi mi pripomela Tak jsem si je rano vzala :)
HM vcera pustilo ven P.E. Nation kolekci, tak jsem objednala par veci, uvidim co bude sedet, leginy jednysuper, ale vyprodany okamzite...

JO a prisel lnenej zupan H&M, je moc prijemnej a material bezva, silnejsi, zadnej cucek a moc hezka barva. Velka kabela na pradlo taky bezvadna!
Dokupovala jsem nejaky veci na Deciem a objednala Niod cleaner, zatim pouzitej dvakrat, moc prijemnej. Ma specifickou texturu, neco jako hodne ridky olejovy pripravek, dam na suchoup let suchou rukou a promasiruju, sjede vsechno (rasenku jsem nemela teda posledni dva dny), pak oplachnu vlaznou az teplou vodou. Na pleti zustane jmeny hydratacni film, podle Niod slouzi k lepsimu proniknuti dalsi pece, neni to asi pro kazdeho, me to je prijemne, dala jsem jeden vecer retinoid a olej a vcera jen hydratacni serum a krem a oboji super.

A novy krem na ruce do prace, moc prijemne voni, posekana trava a pepr.

0zero7 Ten krém asi chci, moc moc moc!
0zero7 Posekaná tráva a pepř? To znie úžasne, ale oni majú len krémy na ruky že?
Ten NIOD ma láka, uvidím aký bude ten od Ordinary.
Tie tenisky sú ale na cvicenie že? Na bezne nosenie si ich veľmi neviem predstaviť.
Sweet Potato oni tam pepr nepisou, ale ja ho citim hned po namazani :)
paktofonikaCrabtree & Evelyn dela i skincare a body care, nezkousela jsem teda, ale kremy a oleje maji oznaceni Gardener's, mozna stejna vune? https://crabtree-evelyn.ca/collections/skincare
Ordinary jsi objednala ten Squalane cleanser? Je ok docela, ale znovu jsem ho nekoupila. Tento je lepsi (pokud teda ale potrebujes vrzave cistej oblicej tak nic, tenhle zanecha tu vrstvicku, coz me vyhovuje maximalne)
Tenisky nosim do fitka i k satum s kabatem, asi jsem to sem kdysi davala. Takze oboji. Me se to teda libi dost s vecma do prace, ale neni kazdyho vkus.
0zero7 Vrzavú tvar nepotrebujem, a to po ňom uz nič nepoužívaš? Na ten squalane som už raz kúpený mala a použila som ho asi 2x(na posúdenie málo) a stratila som ho. Lol
Tenisky sú pekne, ale na môj vkus už fakt do posilky. Ale tak tebe by seklo i vrece od zemiakov :)
paktofonika po Niod davam normalne peci o plet, jako vzdy po cisteni, akorat jsem vynechala pletovou vodu. A dik, mohla bych si nejakej koupit, usetrim hehe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.