paktofonika TAK! ja rozdil poznam vic na stereu (SOny 1974 zesak) mezi napojenym tel a deskou nebo kazetou (CD nemam) ty AirPods mam ciste jako uzivatelsky prijemny a prakticky. DOma je moc nenosim. Co me vytoci tak ze obcas i Spotify ma ruznou kvalitu nahravek. To je pak jedno na cem poslouchas. Ale jinak super servis teda.
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 Aký servis? Myslis Spotify alebo Apple. Ja uz som to tu pisala mnohokrát, vacsina albumov, ktoré mám v mp3 na Spotify ani nie je...
paktofonika JJ ja vim, me Spotify vyhovuje z velke miry, myslim ale, ze jsme to zkousely s kamoskou v cz a jiny zeme maj asi jiny databaze? JIsta si nejsem. Ja jsemzatim nasla 95% vseho co chci :)
dneska jsem podepsala kupní smlouvu, mám vlastní byt ![]()
SunEclipse gratuluji! to je hezky pocit, vid?
SunEclipse supéééér!! Gratuluju! ![]()
continuity jj už se těším až se přestěhuju a začnu se zařizovat ![]()
SunEclipse Moc ti to přeju :-),
SunEclipse tak si to uzij :)
Longbob:-)
SunEclipse gratuluju :)
SunEclipse Skvělý nákup!
Tak to klaplo, to mám radost. A gratuluju.
0zero7 já jsem v tomhle taková zabržděná, doma poslouchám z gramofonu a třeba "volkmena" jsem nikdy neměla, ani disk., ani mp3, takže jsem vlastně antisluchátková. U těch bezdrátovejch jsem chvíli myslela, že má to dítě ve škole nějaký naslouchátko
. Ale už to vím, už dobrý. Ségra ty bezdráty má, je spokojená hrozně moc. Dík za další vyčerpávající info
.
SunEclipse super!
SunEclipse Gratulujem ![]()
tzaziki Foto!!![]()
SunEclipse Gratuluju![]()
Nakoupila jsem v pre-sale v cos, plisovanou sukni dokonce ve 2 barvach...
Tak někdo si teď dělá zásoby jídla, my holt ty hadry, no
.
Teda ale byla to akce asi na pul hodiny, stranky jim skoro nejedou, tak good luck ostatnim!
U mě to samý. Nejprve celá natěšená, že mi dali do výprodeje jediný šaty, který mi z celé jejich letošní zimní kolekce sedí a když jsem je konečně byla připravená odkliknout, tak jim asi na 15 minut úplně zmizely ze stránek. Jsem myslela, že mě klepne![]()
. Takovej nákupní adrenalin, jakmile se znovu objevily, jsem už teda dlouho nezažila
.
Teď navečer poslali novej mail, že už to spravili.
SunEclipse To je prima, že to vyšlo
.
děkuji všem, mám rovnou odbyto i co vás dnes potěšilo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.