mitford sister snad to nebude titanic![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu je starší než titanik! :D
viktorka_od splavu sotva jsem dopsala ten post výše, tak se mi ta investice nějak vzpříčila v krku ![]()
mitford sister jak vzpricila? snad jsem ti nezkazila radost to jsem v zadnym pripade nechtela!
Lama_z_Lana jj, píšu si, dám vědět
viktorka_od splavu v pohodě :) jen jsem si uvědomila, jak je ten krám starej :) já jsem se do toho navezla tak nějak nahonem, "bez přechozího uvážení", jak se říká :)))
mitford sister lode starnou jako vino, urcite:-)
mitford sister starsi nez Titanik? Tak ted si predstavuju kolesovy parnik na Mississippi!
mitford sister Cutty Sark!![]()
Kora to je moc krasny nakup
Já dnes nakoupila u Žufánka. Višňovku, ořechovku, zázvorový likér a třešňovici ![]()
mitford sister Prosím prosím řekni, do SZ, nebudu šířit. Já si koupila kouštíček Viktorky, když vyměňovali žebra, tuším. Ale tohle bude asi fakt podílek, že?
Zpráva pro Cos maniačky. Otevřeli, ale nemají nové kolekce. Prostě s čím zavřeli, s tím otevřeli. Nahoře mají pořád slevy. Nové zboží za týden, konec hlášení.
Šla jsem samozřejmě náhodou kolem :-).
999 Ale zkoušet nejde, že?
Ounz Asi takhle. Kabinky zavřený a ženský si zkoušely kde se dalo...
999 Jezis, no to budou obchody vypadat. A musis mit rukavice nebo tak neco?
Mne dneska prisla objednavka z Reserved a moc tem online nakupum nedavam jako. Bundy desny, z obrazku se to tezko pozna, kratasy jsou mi velky (to je mozna dobra zprava), takze nechavam jen pro me tricka a pro deti. Ze Svedska mi jede Lindex uz asi tri tydny, takze mi to taky nebude a to jsem se zarekla, ze proste objednam bez vraceni!
Karja U dveří je desinfekce. Ono tam těch lidí moc nebylo, tak to nebyl hromadný striptýz :-).
999 Jo striptyz mi ani tak nevadi, spis to je takovy binec pak, vsude ty lidi prekazej a tak;-)
999 Jasně..já sem to nepochopila, tenhle příkaz..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.