Smirgle, drotenu kefu a olej na drevo. Dnes som zahajila opravu starej truhlice. Hrozne ma teraz bolia prsty a to som obrusila asi strvtinu. Muz kruzil okolo s ponukou pomoci ake ja sama musim. Tak mi drzte palce.
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 držím palce, moje prsty sú už v poriadku, poznám túto prácu. Ale výsledok vždy stojí za to.
mitford sister nějaká plachetnice? ![]()
Neviem kde sa tu riesili tie nepohodlne ikea stoličky na balkon/zahradu, ale dnes mi dosli tieto a sedi sa na nich v pohode.
Mulen bohužel/bohudík ne (jak se to vezme), jen taková říční a víceméně stacionární, i když údajně plavbyschopná :)
mitford sister ale i tak! Jinak můj sen je se na nějaké plachetnici aspoň svézt.
nejspíš jsem měla zatmění mysli, když jsem objednávala tyhle šaty. 90% mého šatníku jsou proužkat= věcí, plus jedny květované, co jsem měla na svatbě. Většinu věcí mám černých, šedých, khaki. a jedny teda červený. Jsem na tyhle zvědavá a jsem zvědavá jestli si je někdy vezmu na sebe

martek01 no tak v těch by ses nám měla určitě vyfotit, jsem zvědavá. Vzor se mi líbí.
tina ony jsou střihově stejný, jak jsem dávala ty khaki
martek01 mně se líbí ty tenisky (k těm šatům sou super), odkud to je?
Tak jsem si na jaře s pěti křížkama na krku objednala zimní krátkou jasně červenou bundu
Klimakterický diblík prostě.

Zarinya treba u nas v tesku, ktery ma maly oddeleni s oblecenim, kabinky do vcerejska taky fungovaly. :D
razorblade to uz je uplne na hlavu,![]()
razorblade dneska uz je zavreli? To je fakt na hlavu.
Isca a s cim ji budes nosit? Mela jsem takovou, akorat v jine barve, a mela jsem porad pocit, ze mi tahne na zada. Bylo mi dvacet a stara jsem byla uz tehdy
.
Jinak barva je ok, mne se obecne dost libi cervene bundy;)
Kokoska u nas uz vcera. ono je to dano demenci vladnich opatreni, kdyz tem supermarketum dovolili mit otevreno, ale uz nepodchytili tyhle veci (podle myho uplny pitomosti, protoze kabinky u nas v tesku byly celej mesic otevreny, videla jsem, jak tam zensky zvesela chodej, a ze by v nasem meste nejak vyrazne rostl pocet nakazenejch, jsem si nevsimla. ono taky do zkouseneho obleceni chrchla nebo smrka malokdo...)
martek01 šaty sou dobrý :)
Isca jakej diblik. Me se libi a bude Ti sluset
Gatita No to je už právě několikátej pokus vymyslet něco k širokým sukním do pasu na podzim a v zimě. V zimě jsem si ji právě v Mku skoro nechala v černé, naživo se mi celkem dost líbila, jak je jednoduchá, nemá zbytečný cancoury, patenty a jiné pičičurky, a pak jsem se zamyslela nad tou černou u ksichtu, a poslala ji zpět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.