Kokoska Já si zase vzpomněla na Bílou nemoc, taky nákaza přišla z Číny :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato díky za info, to nezní moc příjemně, no... škoda, líbí se mi moc ta barva.
Něco pro mé ročníky
asi do něj jdu, aby v práci věděli jak moc jsem stará ![]()

andulka01 Vlk je nejvíc
, nikdo neumí nosit růžovou košili tak nonšalantně...![]()
andulka01 vlk ![]()
kde se to kupuje? .-)
andulka01 jsou úplně v pohodě, na komunikaci i rychlost. Jen asi doporučuji vzít triko o velikost větší než normálně. Normálně mám S, ale jejich M je mi akorát.
andulka01 máš dobrý odhad, hodilo by se :-)
andulka01 super tričko![]()
Něco pro mé ročníky
asi do něj jdu, aby v práci věděli jak moc jsem stará
To je ovšem výzva!
Teda já na tyhle obvykle nejsem, ale vlk a zajíc
!!!
Sweet Potato Takže objednáno
oni stejně už poznali že jsem fakt divná ![]()
Objednala jsem dětem nové povlečení a přehoz na postel. Navíc je to český výrobce a usiji mi přehoz podle přání ![]()

...to je hezké...
Miru díky. taky mě to nadchlo, dívčí, ale už ne dětské. A když jsem zjistila, že to siji tady, byla jsem ztracena.
...jo, právě to se mi líbí - není to do ložnice pro dospělé(to mám jiný styl), ale pro dívku je to super, je to přesně mezi dětstvím a dospělostí. A příjemné barvy...
continuity Krásné povlečení.
PS: Naše skoro sedmnáctka se odmítá vzdát svých Púáčků, Paddingtonů a Felixů.![]()
Sweet Potato na pohádkové postavičky holky nikdy nenajely. Když se stěhovaly pod velké peřiny, byly už dost veliké, starsi urcite školačka a chtěly moje stare bile damaskove povlečení. No a polštář se mi v sobotu rozpadl v ruce.
andulka01 dobry odvaz! Koukala jsem, ze tam maj i takovou tu madarskou rodinu, co cestovala vesmirem, to se kolem me taky v detstvi mihlo;) Par tricek se mi tam libilo, akorat jsem se bala, ze zrovna na mne by to vypadalo, jakoze se mi to fakt libi, jestli vis, co tim chci rict
.
Jinak ja si dnes objednala grafiku, dalsi ponury list do obyvaku, muz nebude mit radost...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.