Přišly černý lněný kalhoty z cosu a popelínová košile z arketu, přímo bleskurychle. Obojí cajk.
Samozřejmě se muselo ochladit ![]()
Přišly černý lněný kalhoty z cosu a popelínová košile z arketu, přímo bleskurychle. Obojí cajk.
Samozřejmě se muselo ochladit ![]()
barbucha no já zase v tom teple objednala kolektivní síťovku, že jako léto užž..! A prd. K péřovce se fakt hodit nebude. ![]()
barbucha Však se zas oteplí...a máš kliku, na restaurační zahrádce budeš kočka
Gatita Ze ja jsem si tehdy nevzala Pistu Hufnagla! To si rikam doma casto:-D.
continuity Jsi mi připomněla, jak se v Brně celá šalina bavila vyprávěním mých vnuků o slovenských jménech Šmoulů![]()
Korsičanka Ó, to jsme bavili jednou lyžařský zájezd.
Třeba Kremienok a Chocholúšik kdo ví, kteří to jsou?
continuity Neviem..Já znám jen ty nadávkový a ještě si na ně teď nevzpomenu![]()
Jo, dědovi kluci přezdívají Hundroš![]()
Korsičanka tak chvilku počkáme, jsou to dva klasicti vecernickovi hrdinové, ne Šmoulové.
continuity Ha, Křemílek a Vochomůrka!
Jseš dobra.
continuity Sice to nesouvisí, ale na 1 za zkúšku zo slovenčiny som hrdá (a teď teda nevím, zda hrdá je stejné
- už od ní uplynulo dobrých 43 let![]()
Tak Kremienok se dost nabízí... ale s tím Chocholúšikom v Čechách opatrně!
To teda nevim jak na to přišli...
Korsičanka je to skúška, ale inak dobre ![]()
Gatita grafika ponurý list... ukaukauka prosím
barbucha to ja vím. Chocholouška známe.
continuity A jo
Vždycky se leknu, že někdo tady - třeba slniecko - udělal hrubku![]()
Korsičanka hrubky tady jsou dost často, ale slniečko to fakt není.
andulka01 Vlk super
Já si koupila triko s Gremlinem ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.