rozarka tenhle presne jsem mela a strasny. Zkouseli jsme to s nim 3 a jen to prskalo a nic to nenarovnalo. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Já mám tenhle a je fajn, používám hlavně na šaty. Ty typicky nežehlím a uložím do skříně, a přejedu tímhle kartáčem až když je chci nosit.
Len Díky, kouknu se na něj. Já si představuju, že tu věc buď klasicky vyžehlím nebo pověsím a tohle použiju před nošením na nějaké nedokonalosti nebo ta místa, co se špatně žehlí. Nejsem na to až tak citlivá a nechci za to moc utratit, takže Lidl mi přijde jako fajn volba.
Moc se mi líbí materiál, jsou úplně lehoučké, na horké léto budou skvělé.

Já jsem měla nároky stejný a jsem spokojená. Jako klasická žehlička to není, ale na tyhle špatně vyžehlitelný věci nebo osvěžení před nošením mi to přijde fajn, víc bych za to ani nedávala.
ISON Na jaké léto?
Jsou krásné, furt nad nimi přemítám.
brrr No za mě bylo pořádné horko letos tak dva dny. S takovou nezbývá než doufat, že budou módní i za rok
Měla jsem na ně chvíli políčeno a jakmile šly do slev, nebylo už nad čím váhat.
ISON dobrý výber, no ešte som ich nemala na sebe :(
Ounz tyjo, na nej jsem uplne zapomnela
diky za pripomenuti. Do toho vcerejsiho jsem davala susena rajcata z Lidlu, meli je v sacku bez oleje, ten taky nikdy nezvladnu zpracovat.
Kytka krasna!
ja do toho oleje hazu syr tvrdej na kosticky a olivy marinovat a pak si to vezmu treba na plaz nebo serviruju nekomu k vinu. Super to je. Naposled jsem dala cedar a harvarti a super. Olivy davam s peckama
0zero7 když my tu nemáme tu pláž
Ounz ha, tak valet se na dece muzes i v parku, ja to tak nemyslela samo! Teda foukalo i kdyz bylo vedro tak jsem stejne nebyla, misto plaze jezero, i se sejrem :)
0zero7 To byl vtip
(já sem totiž moc vtipná!) pravda je, že mi z těch oliv nebo rajčat zbylo dycky jen trochu, maškrtnica radí smažit na tom míchaný vejce, ale to u nás bylo vždy jen na másle. Ten sýr by mě nenapadl, dobrý tip!
0zero7 Já ten olej taky zužitkuju. Buď do něj taky něco šoupnu, nebo ho dávám třeba do květákových placiček podle Grossularie.
0zero7 to s tim syrem nekdy zkusim. Do chleba musi byt rajcata hodne okapane a to radsi koupim bez oleje, je to pohodlnejsi, ale na jidlo mam rada ty v oleji.
0zero7 já si podobné nakládám fetu/balkan. Nakrájím na kostky, přidám hodně nasekanych bylinek, červenou papriku kvůli barvě, nemusí být, na proužky, pepř, strouhnu citronovou kůru, přihodím olivy, zaliju evoo, promícháme a dám do skleniček. Nosím to i na oslavy apod. Je to super. ![]()
Dadoo to zní moc lákavě!!!...ovšem co je,prosím, EVOO????
Maureen extra virginie olive oil![]()
V tom oleji to ne plave, jo, jen to zaliješ bohaté, jako salát.
Fakt je to skvělý.
Mne strašně chutnalo něco podobného, prodávali vážené v Kauflandu. Jenže tam nechodím, tak jsem si to sestavila sama.
Dadoo Jak dlouho ty sýry tak necháváš macerovat? V ledničce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.