whiskas do téhle sezóny by se myslím víc hodily
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu
jenže ono je to spíše takto
.
Luna hele damsky kupuju akorat perovky, tam se ta velikost vstreba. Pansky maji ale taky vetsi. Zkus se mrknout na recenze u toho produktu, to muze napovedet. Vzala bych urcite mensi, pokud jsi mezi velikostma.
A jak kdesi tu probehlo tvoje foto z Koma, tak me zadny lytka nenakecas, uniqlo velikost XS bez debat. ![]()
whiskas ty mám taky a jsou krásný, jen jsem si je jeste nestihla nikam vzit
ty polobotky mám na mysli teda ![]()
AprilTwelve Dočkáme se :-). A hlavně mi i dobře sedí, což bohužel nemohu říci o většině bot typu mokasíny (tedy od Vagabond).
bram To je parádní bunda!! Škoda, že nemají i nějaké veselejší barvy.
...co si pamatuji, tak jinx měla ráda Fornasetti.?., tak třeba i tohle(v podobném duchu) by se jí, a jiným líbilo...:

Miru dekuji :) ale toto me neoslovuje a ani podobnost, byt vzdalenou, s fornasettim nevidim.
...aha, tak nic![]()
Pavlena skvělé boty, asi je budu taky potřebovat, ze já sem lezu. Jaká je kůže prosím? Tvrda nebo mekka? Já mám od V. několikery a kromě zimních s kožíškem je vždy dost tvrdá.
nonemy Tak bohuzel tvrda az velmi tvrda.. nejsou nepohodlny, ale mekka kuze to neni. Ale u tohoto typu bot to takto preferuju. Mam i Vagabond Kenova a ty zmekly a uz se mi tolik nelibi..
Pavlena děkuji. Já bych ráda nějaké mekke. Ale máš pravdu, tyto musí držet tvar. Uvidím, no pěkné jsou moc. Těším se, až se v nich vyfotis.
Pavlena Tie Tara sú fakt pekné. Ja by som potrebovala podobné, len nie s hladkou, ale traktorovou podrážkou.
nonemy Mno, tak jsem si tu libovala nad tvrdyma botama a uz mam 2 rozedrene puchyre, prochazka cca 2km.
Foto outfitu bude muset pockat do zahojeni. ![]()
paktofonika tak zkus od Vagabond Cosmo, ja se rozhodovala, ktere vic chci a vyhraly ty s hladkou podrazkou, protoze traktorovou mam, tu maji Kenova. 
Kámoška si objednala sukni a ma ji malou, tak jsem se jí ujala. Nikdy by mě nenapadlo si takovou sukni koupit, ale myslím, že na léto bude super.

...sekne Ti to, jsi kočka!![]()
LadyMary za me je skvela, ja si takovou objednala z Levis a vypadala jsem v ni strasne, asi mi byla dlouha.
LadyMary Ta je bezvadna, slusi ti moc!
LadyMary krásná. Ta 42 na cedulce asi nebude velikost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.