Lamicka no jasně, protože tady ti všechno sluší.
Co jste si dnes koupili/y?
Mha Přidávám málo, ani jsem si nemyslela, že bych někomu utkvěla v paměti. Děkuju.![]()
Mha nepleteš si mě s Lamou, že ne? ![]()
Nepletu, už proto, že Lamu s jejími super chrániči uší nelze zaměnit![]()
Dnes jsem si koupila novou pánev na smažení, protože jak jsem častěji doma, zjišťuji, že všechno vybavení domácnosti je otřesné a potřebuje vyměnit.
0zero7 oni maj i merch, líbil by se mi plakát, ale nechat si to poslat do ČR bude drahá sranda. Tady je i pár fotek z Prahy:)
Ja jsem na to vcera koukala, vybafl na me ten hotel hned, super! Zrovna ten plakat by se mi docela hodil do loznice, mam tam jednu zed kde je HODNE mista. To asi zvazim!
Janulik03 Mrkla jsem na slozeni a dobry (se mi zda), akorat pisou (divala jsem se na UK Sainsbury's stranky, kde ho prodavaji) ze na suchou plet, davej ho na vlhkou a pod to klidne muzes nejaky anti aging serum nebo olej pridat do kremu.
Karoleena som zvedava čo povieš na ten Niacinamide v prášku, mne sa vôbec neosvedčil. Retinoid za mňa super
prosím ta co dávaš na ten retinoid? Ja olej, ale strasne mi to vysušilo plet..teraz zachraňujem..a niečo aj pod to? Pisu tam Water base, ale sa mi to uz zda veľa nejak
olivieraa už nič. Mne stačí na noc samotný retinoid. Používam ho tak 2x do týždňa a je lepšie začať postupne, on ten 5% môže byť predsa len silný.
paktofonika aha dakujem, ja som si dávala každý večer, tak asi tam.bude chyba :)
Lamicka Ty mi dnes přišly taky a vypadám v nich jako selka!
Ale mrzí mě to, protože jsou fajn, hezky vzadu vlají při chůzi.
0zero7 aha dik aj som premyslala ze to dam na vlhku pokozku . Velmi pekne vonia.
Mha to mi jdeš do rány. Zrovna jsem při vaření řešila, že po dvou letech je pánev z Tescomy na vyhození. Nemělo by to vydržet dýl? A tip na pánev prosím!
Garfie to je škoda :( budou jiné.
Zu já si teď koupila dve Tefal ingenio myslím Expertise s oddelevaci rukojeti a jsou skvěle. Pár let vydrží, poslední podobnou jsem měla myslím 6 let. dávat do neprilnave pánve dva litry se mi nechce. Ony stejně odcházejí, nesmrtelné jsou akorat nerezové.
Mha to mi jdeš do rány. Zrovna jsem při vaření řešila, že po dvou letech je pánev z Tescomy na vyhození. Nemělo by to vydržet dýl? A tip na pánev prosím!
co po 2 letech, ale po 2 mesicich. Taky tescoma. Vubec nevim, co se s ni stalo, ale prestala byt neprilnava. Proti svetlu je tam videt takova mapka. Neni poskrabana, spis jako by se tam udelala nejaka neviditelna vrstva, ktere se nelze zbavit a na kterou se furt neco pripaluje. Tip nemam. Pry jsou super zwilling, ale osobni zkusenost nemam.
Gatita po dvou měsících bych ji zkusila reklamovat.
Gatita Ja mam jednu Zwilling a je dobra. Neprilnava vrstva je na Tom jina nez klasika, trosku min efektivni. Je super kdyz chci panev s necim hodit do trouby. Jednu panev bez rukojeti mam jakoby z cerneho kovu (ne litina). Znacka je palm restaurant a je suprova. Koupila jsem to na blind teda, nikdy jsem o nich neslysela.
Nekoupila. Dostala. Kanken 2 acorn. Mam radost, je hezkej a vyuziju ho hodne. Plus by mel byt temer nepromokavej snad. To Bude nekdo tady urcite vedet!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí